Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odradila svadbu do kraja

VIDEO Ludilo na plesnom podiju. Mlada završila u longeti od stopala do struka!

Nezgoda na svadbi!
Foto: Privatna arhiva
1/4
30.09.2019.
u 10:45

– Bila je prava atrakcija na hitnoj. Prema prvom pregledu, nije ništa puknulo, ali morali su staviti longetu. Hitna nas je i vratila na svadbu – rekao je mladoženja.

Ulazak u bračnu luku i dan vjenčanja svakom paru ostaje u vječnom sjećanju. A posebno ako se dogodi nešto nepredviđeno i nesvakidašnje. Upravo to se dogodilo mladom hrvatskom paru Tamari i Eduardu Petranoviću koji su u subotu proslavili svoje vjenčanje. I to kako!  

Detalje nam je prepričao Eduard, inače bivši novinar Večernjeg lista.

– Svadba je bila super. Brutala! Od početka je krenulo dobro, gosti su bili veseli i prije juhe. A onda pet do ponoći, upravo prije rezanja torte, dogodila se nezgoda. Tada je bilo najvatrenije. Mlada je bila na podiju i netko je svojim koljenom udario u njezino koljeno. Pala je i nije mogla stati na nogu. Zvali smo hitnu pa su je odvezli u bolnicu. Dobila je longetu, od stopala do struka! - kaže novopečeni suprug te dodaje:


 

– Bila je prava atrakcija na hitnoj. Prema prvom pregledu ništa nije puknulo, ali morali su staviti longetu. Hitna nas je i vratila i počastili smo ih kolačima. I njima je to bio doživljaj jer baš i nemaju često situaciju da dođu mladenci.

U svadbenu salu u Svetom Ivanu Zelini vratili su se u dva sata poslije ponoći.

– Otišli smo u ponoć, a vratili se u dva ujutro na feštu. U međuvremenu su kumovi i obitelj preuzeli na sebe držanje atmosfere. I bend i svirači sve su prihvatili. Fešta se nastavila i kad smo se vratili, jedino je mlada ostala u sjedećem položaju. Ali, definitivno sada imamo priču i za unuke – prenio nam je mladoženja Eduard Petranović.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:23 30.09.2019.

Haha, jako dobro! Nema predaje! Čestitke mladencima i sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije