Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET ZA CHICAGO

VIDEO Incident u zrakoplovu: Putnica počela vrištati prilikom slijetanja, tri osobe završile u bolnici

Foto: Screenshot/Twitter
1/3
14.11.2022.
u 10:45

Jedan je putnik snimio incident. Na snimci se vidi kako se nekoliko stjuardesa suočava sa ženom koja vrišti i drži malo dijete.

Tri su osobe završile u bolnici nakon incidenta koji se dogodio na letu United Airlinesa iz San Francisa za Chicago. Incident istražuju čikaška policija i FBI. Zrakoplovna kompanija izdala je u nedjelju nakon incidenta priopćenje u kojem navode kako je 'policija nakon slijetanja uklonila putnicu koja je radila probleme'. Dodali su kako je jedan član posade odveden u bolnicu na procjenu stanja.

Do fizičkog sukoba putnice i članova posade došlo je u trenutku kada je zrakoplov započeo slijetanje. Putnica je počela vikati kako njezino dijete mora povratiti, a stjuardese su joj govorile kako mora sjesti. Putnica je tada gurnula stjuardesu koja se ozlijedila i završila u bolnici. Daily Mail piše kako su na promatranju u bolnici završili i dijete i još jedna žena.

Jedan je putnik snimio incident. Na snimci se vidi kako se nekoliko stjuardesa suočava sa ženom koja vrišti i drži malo dijete.

- Gospođo, slijećemo - čuje se na snimci. 

- Sarah, odmakni se korak unatrag. Sarah, odmakni se - čuje se na snimci. Žena je prstom upirala u lice jedne od stjuardesa dok je druga krenula prema kabini zrakoplova kako bi pozvala pomoć. Ostali putnici su sjedili na svojim mjestima, a nije jasno što je navelo putnicu da napravi incident.

Komentara 4

DU
Deleted user
11:02 14.11.2022.

Psihijatrija.

Avatar Baluba
Baluba
12:16 14.11.2022.

Na jednom letu iz Larnace za Beč doživio sam da je starija gospođa u više navrata dizala tri prsta i vikala "Živela velika srbija" i udarala osoblje koje ju je pokušalo smiriti. Srećom na pisti u Beču je čekalo desetak policijskih kombija i auta i čim je avion sletio odmah su luđakinju zavezali i oveli. Kasnije sam čitao da je osuđena za terorizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije