Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAĐENO TIJEKOM ODRŽAVANJA

U podvozju zrakoplova u Frankfurtu pronađeno tijelo, letio je iz Teherana

FILE PHOTO: A Lufthansa Airbus A330-300 aircraft is brought into a maintenance hangar at Lufthansa Technik Malta at Malta International Airport outside Luqa
Foto: DARRIN ZAMMIT LUPI/REUTERS
1/3
28.10.2022.
u 09:21

Policija nije potvrdila porijeklo tijela, niti je iznijela bilo kakve detalje o identitetu osobe

U podvozju zrakoplova koji je letio iz Teherana za zračnu luku Frankfurt pronađeno je tijelo, priopćila je njemačka policija u četvrtak. Riječ je o zrakoplovu Airbus koji pripada njemačkoj kompaniji Lufthansa.

Policija je rekla da su djelatnici pronašli tijelo dok su obavljali radove na održavanju. Radovi su trajali četiri sata prije nego što je tijelo pronađeno, navodi Deutsche Welle.

Policija nije potvrdila porijeklo tijela, niti je iznijela bilo kakve detalje o identitetu osobe.

Njemačka tiskovna agencija DPA objavila je da je idući let, planiran za petak ujutro, otkazan.

Njemačka ima veliku iransku populaciju, od koje su tisuće izašle na ulice Berlina u subotu u znak solidarnosti s prosvjedima u Iranu. 

Ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock također je najavila planove za nametanje ograničenja ulaska iranskim državljanima kao kaznenu mjeru protiv Teherana.

VIDEO Ruski vojni avion srušio se na stambenu zgradu u Sibiru: Poginula su oba pilota

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije