Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kućanski poslovi

VIDEO I muškarci mogu naučiti čistiti

Jadranka Kosor
Foto: Marko Prpić
1/2
29.01.2013.
u 09:05

Jedan profesionalni čistač u njemačkom Freiburgu nudi tečajeve čišćenja za muškarce.

Podjela poslova na \"muške\" i \"ženske\" i danas je vrlo raširena, iako se danas te podjele manje ljudi pridržava nego ranije. To posebno vrijedi za kućanske poslove. Dok se još može naći poneki muškarac koji će se pohvaliti da dobro kuha (kod kuće, a ne u restoranu), rijetki će javno priznati da čiste stan. Ipak, potreba se pokaže najkasnije kad čovjek - privremeno ili trajno - ostane samac. Jedan profesionalni čistač u njemačkom Freiburgu uočio je tu potrebu i nudi tečajeve čišćenja za muškarce. Njegovi tečajevi su obično popunjeni, a najvažnije spoznaje su: da je čišćenje \"znanost za sebe\" i da i muškarci mogu stan očistiti podjednako dobro kao i žene. 

>> Usisavanje i pranje suđa uzrok su trećine razvoda

Komentara 1

MP
mpfederer
09:18 29.01.2013.

porez za budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije