Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendanski tjedan

Vecernji.hr – nov, brz i usmjeren čitatelju

vecernji.hr
VL
01.07.2017.
u 18:00

Večernji list prva je novinska kuća u Hrvatskoj koja je 1999. pokrenula svoj web

 Večernji list i nakon 58 godina itekako ide u korak s vremenom, što dokazuje činjenica da je njegovo digitalno izdanje na samom vrhu čitanosti portala u Hrvatskoj. Još 1999. Večernji list je shvatio što je budućnost i među prvima pokrenuo internetski portal.

I danas fascinira pogled na prvi povijesni podatak koji kaže da je internetsku stranicu Večernjeg u njegovih prvih 70 dana posjetilo 200.000 ljudi. 18 godina poslije rezultati nisu ništa manje blistavi. Portal Večernjeg lista iz mjeseca u mjesec ruši rekorde čitanosti, a kruna svega dogodila se u siječnju kada je Večernji zasjeo na drugo mjesto svih portala i ondje ostao (Gemius: službena metrika u RH).

Od kraja travnja, čitatelji imaju priliku uživati u novom, modernom i iznimno brzom portalu Vecernji.hr. Kod redizajna, glavni fokus bio je usmjeren na korisničko iskustvo čitatelja te su osnovne smjernice pri stvaranju novog Večernjeg bile preglednost, intuitivnost pretraživanja sadržaja te velika brzina portala.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije