Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće i drugi?

Večernji doznaje: Jedan od napadača iz Vukovara bio je u Grčkoj

Panorama Vukovara
Davor Javorovic/PIXSELL
09.01.2024.
u 20:57

Postoji vjerojatnost da je i još jedan napadač iz Vukovara također proveo četiri mjeseca u grčkom pritvoru.

Jedan od napadača privedenih u Vukovaru bio je pritvoren u Grčkoj, neslužbeno doznajemo iz pouzdanih izvora. Također, postoji vjerojatnost da je i još jedan napadač iz Vukovara također proveo četiri mjeseca u grčkom pritvoru, doznaje Večernji list.

Šef vukovarske policije Vlado Božić u razgovoru za RTL Danas otkrio je da su napadači na mladiće u centru Vukovara, pronađeni u apartmanu. Policija je utvrdila i da su pripadnici navijačke skupine. 'Svi oni su od ranije poznati policije. Višestruko puta su prijavljivani za više kaznenih djela i prekršaja. Pogotovo s kaznenim djelima s elementima nasilje, između ostalog i tučnjava', rekao je. 

Dodao je također i kako je 'motiv ovog kaznenog djela još uvijek predmet kriminalističkog istraživanja'. 

VEZANI ČLANCI 

Nakon što je ranije uhićen 23-godišnjak, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske priveli su još tri muškarca koja se dovode u vezu s napadom na maloljetnike. Podsjetimo, do napada je došlo u Vukovaru 6. siječnja oko 22.25 sati. 

"Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su intenzivnim radom locirali te priveli u Policijsku postaju Vukovar tri muške osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem. Policija nad njima provodi kriminalističko istraživanje te nastavlja s daljnjim radom na utvrđivanju svih sudionika ovog događaja", izvijestila je danas policija. Ranije uhićenom 23-godišnjaku određen je jučer istražni zatvor.

Podsjetimo, do 21. prosinca pušteni su svi hrvatski navijači pritvoreni u Grčkoj. Oni su u grčke zatvore bili smješteni zbog sudjelovanja u neredima u Ateni neposredno prije utakmice AEK – Dinamo u kojima je ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris.

VIDEO Djed pretučenog dječaka: Mislio sam da će mi srce puknuti

Komentara 28

KR
kremenko
21:09 09.01.2024.

Treba prepisati grčke i engleske zakone o huliganima i nasilju .

Avatar Retro
Retro
21:07 09.01.2024.

Tako je to kada država plaća 1000 eura po glavi da se huligani kriminalci što prije vrate u državu.

CH
chemica
21:30 09.01.2024.

Viš ti što su normalna ljudska bića. Nikom više ne pada na pamet da u Kongu posvaja djecu, dok naša mala grčka zatvorska kolonija i dalje radi iste probleme ne izvukavši ama baš nikakvu pouku iz očigledno prekratkog boravka u grčkom zatvoru. Nepopravljivi. Ko stvoreni za dugogodišnju robiju, a murija im uvali prekršajne prijave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije