Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon provedenog ispitivanja

Uhićeni 23-godišnjak ide u istražni zatvor: Sumnjiči se za napad na dječake u Vukovaru

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
08.01.2024.
u 20:40

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB napala je u subotu navečer skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede zbog kojih su hospitalizirani u osječkom KBC-u

Nakon provedenog ispitivanja, 23-godišnjaku, osumnjičenom da je jedan od sudionika u fizičkom napadu na skupinu maloljetnika u Vukovaru od kojih je nekoliko teško ozlijeđeno, određen je u ponedjeljak istražni zatvor odlukom istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru.

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 23-godišnjak i još trojica osumnjičenika, u subotu, 6. siječnja oko 22,30 sati, kod mosta Jean-Michela Nicoliera u središtu Vukovara - s ciljem da teško tjelesno ozlijede djecu 2008. i 2009. godišta - zadali im više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela nanijevši im teške tjelesne ozljede i tjelesne ozljede.

Iz vukovarskog Općinskog državnog odvjetništva izvijestili su i da je sudac istrage prihvatio njihov prijedlog i odredio osumnjičeniku istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ometati kazneni postupak utjecajem na iskaze žrtva, svjedoke i ostale osumnjičenike te postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ponoviti kazneno djelo, odnosno počiniti teže kazneno djelo.

VEZANI ČLANCI:

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB napala je u subotu navečer skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede zbog kojih su hospitalizirani u osječkom KBC-u.

Iz Policijske uprava vukovarsko-srijemske izvijestili su da i dalje istražuju događaj.

VIDEO Djed pretučenog dječaka u Vukovaru: Mislio sam da će mi srce puknuti. Nadam se da će centrala BBB reagirati na ovo

Komentara 9

Avatar Bill Carson
Bill Carson
00:18 09.01.2024.

Trebaju se pobliže istražiti te "navijačke" skupine, filtrirati huligane i sve u zatvor na 10 godina.

Avatar El Indio
El Indio
22:14 08.01.2024.

Pa, necu komentirat bit cu blokiran.

PV
prcko.vita
10:22 09.01.2024.

Na slici se vidi policijsko vozilo opel astra iz 1998 godine, ta djeca tada nisu bila ni rođena. Bravo ministre Davore, alal vera majstore. I onda se čudimo da nam je sve više nereda, kriminala i katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije