Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

Pratite posebnu emisiju: Stručnjaci analiziraju koliko su ankete ovaj put bile točne

Marijan Palić i Dragan Bagić
Foto: Večernji.hr
1/4
22.12.2019.
u 16:21

Program u studiju Večernjeg lista počinje u 19.10 sati, a u prvom javljanju analizirat će se rezultati izlaznih anketa te izlaznost

Rezultate predsjedničkih izbora od 19.10 sati možete pratiti uživo na našem portalu i društvenim mrežama gdje će iz studija Večernjeg lista naši politički analitičari i gosti komentirati rezultate izlaznih anketa, ali i konačnih rezultata.

U prvom javljanju analizirat će se rezultati izlaznih anketa te izlaznost. Sve će komentirati naši politički analitičari Božo Skoko i Ankica Mamić, ali i naš kolumnist Davor Ivanković te novinarke Iva Puljić-Šego i Iva Boban Valečić. Drugo javljanje predviđeno je za komentar prvih rezultata koje će objaviti Državno izborno povjerenstvo.

Gosti će biti političari Željko Reiner, Radimir Čačić i Nikola Grmoja, stručnjak za digitalni marketing Marijan Palić, a novu analizu dat će i analitičar Božo Skoko te sociolog Dragan Bagić.

Za kraj je predviđena analiza konačnih rezultata.

 

Komentara 4

HE
herojulice
21:14 22.12.2019.

"što je dovelo do ovih rezultata?" Do ovog rezultata dovela su usta bivše predsjednice.

GO
GoranRavik
17:07 22.12.2019.

Brzo na glasacka mjesta...ne želite valjda da Njonjo nemirno spava...osigurajmo Njonji da bude miran i da živi na grbači hrvata još 20 godina...ne trebaju nam promijene...sve ide super i hrvatska je super i biti ce i dalje super jer NJONJO je uz nas ! Brzo dati glas KGK kako bi Njonjo bio i dalje naš !

DO
domagoj1492
18:05 22.12.2019.

Nadam se da će se Proeuropska politika Plenkija i Kolinde nastaviti. Ajmo svi za Kolindu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije