Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADVENTSKI NATJEČAJ

Uslikaj kreativnu adventsku fotku i osvoji vrijedne nagrade

Uslikaj kreativnu adventsku fotku
Foto: Shutterstock
1/2
30.12.2022.
u 14:14

Pokaži nam kako provodiš svoj Advent kroz maštovitu fotografiju, a Večernji list će nagraditi najkreativnije adventske fotke

Adventska čarolija zavladala je gradovima diljem Hrvatske, a blagdanski duh preplavio ulice i naše domove koji su zablistali sjajem tisuće lampica i zamirisali neodoljivim gastro delicijama. U iščekivanju Božića koji već kuca na vrata, uživamo u zajedničkim trenucima s našim najmilijima i stvaramo nove uspomene za cijeli život.

Upravo u ovom najčarobijem periodu godine nastaju neke od naših omiljenih uspomena koje rado bilježimo fotografijama i video snimkama. Ovih blagdana, pozivamo vas da nam kroz maštovite fotografije pokažete kako provodite svoj Advent, a Večernji list će autore najkreativnijih adventskih fotografija nagraditi vrijednim nagradama!

Bilo da uživate u zimskim radostima na otvorenom, blagdanskom dekoriranju i pripremi slastica u svojim domovima ili pak u omiljenim adventskim aktivnostima na gradskim ulicama, uslikajte najdraže trenutke i priključite se nagradnom natječaju slanjem svojih najkreativnijih fotografija.

Nagradni natječaj traje od 12. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. U periodu od četiri tjedna, Večernji list će svaki tjedan izabrati tri najkreativnije fotografije čije će autore nagraditi godišnjim pristupom Večernji Premium sadržaju i Bazzar poklon bonom od 100 kuna. Ukupno 12 tjednih dobitnika ulazi u konkurenciju za osvajanje tri glavne nagrade – vikend u Opatiji za četiri osobe u hotelu Amadria Park i dva pametna telefona.

Šaljite nam svoje fotografije na e-mail adresu najadvent@vecernji.net ili na Whatsapp business kontakt 091 6300 147 uz naznaku „Za adventski natječaj“ i kontakt podatke (ime i prezime, e-mail adresa i kontakt broj telefona).

Foto: Shutterstock

Vaše ćemo adventske fotografije objavljivati sve do 8. siječnja 2023., dok ćemo imena tjednih dobitnika objavljivati svaki tjedan, a dobitnike glavnih nagrada objaviti 16. siječnja 2023. na Vecernji.hr. Podijelite s nama svoju kreativnost i omiljene adventske trenutke, a mi ćemo vas nagraditi vrijednim nagradama i učiniti vaš Advent još čarobnijim!

Adventski nagradni natječaj dio je projekta Večernjeg lista NajAdvent u kojem biramo tri najbolja Adventa po izboru čitatelja i tri najbolja Adventa po izboru žirija. Glasovanje je u tijeku stoga vas pozivamo da se uključite i pomognete nam odabrati najbolji Advent u Hrvatskoj.

Pravila natječaja možete pronaći ovdje.

Dobitnici prvog tjedna nagradnog natječaja:
Iva Miković
Jasmina Pavlović
Irena Vičević

Dobitnici drugog tjedna nagradnog natječaja:
Kristina Samaržija
Sara Beljan
Vildana Suljić

Dobitnici trećeg tjedna nagradnog natječaja:
Lea Crmarić
Ante Nikola Lučić
Helena Radić

Dobitnici četvrtog tjedna nagradnog natječaja:
Marija Toman
Kristina Marković
Andrea Drca

Dobitnici finalnog kruga natjecanja:
Lea Crmarić
Helena Radić
Kristina Samaržija

Sudjelovanjem u nagradnom natječaji sudionici prihvaćaju pravila nagradnog natječaja i pravila o korištenju osobnih podataka. Osobne podatke sudionika natječjaja obrađivati će društvo Večernji list d.o.o. sukladno pravilima nagradnog natječaja i pravilima o korištenju osobnih podataka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije