Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA NAJADVENT

Pomozite nam odabrati najbolji Advent u Hrvatskoj!

Biramo NajAdvent 2022
09.12.2022.
u 14:51

Svojim glasovima pomozite svom omiljenom Adventu u Hrvatskoj da osvoji nagradu NajAdvent.

Advent je počeo, a diljem Hrvatske adventska čarolija je u punom jeku. Ove godine Večernji list u suradnji s partnerima organizira novi projekt – NajAdvent, izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Nominirani će biti Adventi čiji organizatori prijave svoje sudjelovanje, a o pobjednicima će odlučiti glasovi žirija i vas čitatelja. Prijave su gotove, a prijavili su se sljedeći Adventi u Hrvatskoj (abecedno poredani):

Gradovi

Crikvenica
Karlovac
Kaštela
Koprivnica
Križevci
Osijek
Opatija
Popovača
Pula
Rab
Rovinj
Samobor
Sinj
Split
Trilj
Velika Gorica
Vinkovci

Sada je red na vama da nam kažete koji Advent po vama zaslužuje titulu NajAdventa u Hrvatskoj. Glasovanje kreće 12. prosinca 2022. i traje do 8. siječnja 2023. Pobjednike ćemo proglasiti 16. siječnja 2023., a tri NajAdventa osvojit će vrijedne statue Zlatnog, Srebrnog i Brončanog bora.

Kako glasati?

U Večernjem listu, na portalu Vecernji.hr i na posebnoj mikrostranici projekta Najadvent.hr predstavljamo nominirane Advente sa svim posebnostima i programima koje nude. Kao središnje mjesto projekta, web stranica Najadvent.hr objedinjavat će sve informacije o nominiranima, uz premijerne najave adventskih događanja popraćene bogatim foto i video galerijama, koje vam mogu služiti kao putokazi koje Advente posjetiti.

Glasovanje kreće 12. prosinca u 15 sati, a svoj glas možete dati na dva načina, putem stranice najadvent.hr i putem Facebooka Večernjeg lista. Glasovanje kreće 12. prosinca u 15 sati. Na stranici najadvent možete kliknuti na sliku abecedno poredanih gradova i dati svoj glas ili klikom na gum “glasaj” iz padajućeg izbornika.

Na Facebooku Večernjeg lista moći ćete lajkati fotografiju vašeg favorita. Konačni glasovi će se zbrojiti i dati ukupnog pobjednika.

Glasanje traje do 8. siječnja kada ćemo proglasiti pobjednika i otkriti koji grad zaslužuje titulu najboljeg. Dajte svoj glas i pomozite svojem gradu ili omiljenom Adventu da osvoji Zlatni bor i titulu NajAdventa u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije