Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Uskoro kreće adaptacija rodilišta i naplata parkiranja

Svaka će se rađaonica odvojiti, što će povećati udobnost i privatnost rodiljama te omogućiti da očevi budu na porodu.
11. listopada 2011. u 14:29 4 komentara 6 prikaza
OB Zabok
Foto: Alen Brodar/VLM

Vodstvo Opće bolnice Zabok jučer je na konferenciji za novinare predstavilo aktualnosti u poslovanju, a prezentirano je i priznanje bolnici, koje je dobila od resornog ministarstva za doprinos i izuzetne rezultate postignute u području darivanja organa i tkiva u 2011. godini, kada su u Zaboku izvršene četiri eksplantacije. Unatoč teškim financijskim prilikama, bolnica nastavlja ulagati u modernizaciju prostora, pa će tako na red ubrzo doći adaptacija rodilišta s ciljem podizanja razine usluge, što znači da će se svaka rađaonica odvojiti za sebe, što će omogućiti privatnost rodiljama i prisutnost očevima na porodu.

Još se ne znaju cijene parkiranja

Osim toga, najavljena je i naplata parkiranja, no samo u užem krugu bolnice, a o cijenama parkiranja, kao ni kada će početi naplata nije se konkretno govorilo. Predstavljeno je i novo parkiralište za djelatnike bolnice, kao i pješačka staza od starog parkirališta do bolnice, čime je put sa 800 skraćen na 200 metara. Bolnica odnedavno ima i novi logo, koji je osmislila studentica dizajna Bojana Novosel, što je dio njenog novog vizualnog identiteta, koji će bolnici dati prepoznatljivost, a pacijentima omogućiti bolju dostupnost.

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma
  • Deleted user:

    Pa mogli bi i naplaćivati boravak u čekaonicama i to npr. -stajanje, 5 kn/h -stajanje na štakama 7,5 kn/h -sjedenje 10 kn/h, -sjedenje u inv. kolicima 15 kn/h -ležanje 20 kn/h

  • stef04:

    Hm, bolnica stara par godina, pa vec adaptacija !??? A parkiranje...parkiraliste 300metara nadmorske visine ispod bolnice i još bi to naplačivali!?? Strašno!

  • maksima1:

    Pa , mislim katastrofa,,,,, takionako jedva vec sada se gdje parkiramo,,super fora,, zaradit na bolesnima , nova pješačka staza je za ubit se,,, A o osoblju bolnice da ne govorim,,, sve je neljubazno i katastrofa,,, NAJGORA BOLNICA