Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi magnet

Upotpunite kolekciju uspomena na Večernjakove naslovnice tijekom Univerzijade 1987.

Magnet
Promo
20.07.2018.
u 20:59

I najnoviji magnet u povijesnoj seriji Večernjeg lista posvećen je Univerzijadi koja je održana na ljeto 1987. godine.

Godine 1987. posijano je sjeme sportskog duha koje će se razviti u samostalnoj Hrvatskoj. Neki Univerzijadu ‘87. pamte kao razdoblje velike izgradnje i obnove Zagreba, drugi kao spektakularni događaj, a neki odmah pomisle na legendarnog Zagija.

Kako god je pamtili, Univerzijada je ostavila velik trag u hrvatskom narodu te je obilježila pojedince koji će jednog dana svojim sportskim uspjesima postati najbolji ambasadori naše domovine.

Za uspomenu na te slavne dane nabavite i ovaj magnet s naslovnicom Večernjeg lista od 9. srpnja 1987. Magnet možete pronaći u nedjelju 22. srpnja u paketu s Večernjim listom za samo 10 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goronja
22:18 20.07.2018.

najljepše vrijeme u najljepšem Zagrebu, Juga i SR Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije