Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Muljaže" s odštetama

Ukinut istražni zatvor odvjetnicima i liječnici iz Vinkovaca

11.02.2016., Osijek - Istraznom sucu dovedene cetiri osobe koje su osumnjicene za malverzacije s osiguiranjima. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
23.02.2016.
u 17:08

Uhićeni su prije desetak dana zbog, sumnja se, "muljaža" s isplatom odšteta sudionicima prometnih nesreća, a istragom su obuhvaćene 53 osobe

Ukinut je istražni zatvor vinkovačkim odvjetnicima Marku i Željku Drnasinu, liječnici Mirjani Petrović-Lukačević te Marku Beniću iz Andrijaševaca. Uhićeni su, podsjetimo, prije desetak dana zbog, sumnja se, "muljaža" s isplatom odšteta sudionicima prometnih nesreća, a istragom su obuhvaćene 53 osobe. 

– Nema podataka da su osumnjičenici do sada osuđivani, Odvjetnička je komora donijela rješenje kojim se obustavlja pravo na obavljanje odvjetništva, a po stavu Ustavnog suda RH sama organiziranost i povezanost ovih osumnjičenika i njihova aktivnost te način i duljina inkriminirane aktivnosti nisu one osobite okolnosti iz kojih slijedi bojazan da će ponoviti djelo – izvijestio je Miroslav Rožac, glasnogovorni Županijskog suda u Osijeku.

>> Zamjenik načelnika policije za 3000 kuna mjesečno prokockao je cijelu karijeru

Komentara 5

SC
schwertransport
17:49 23.02.2016.

Tresla se brda rodio se miš

VK
vk52
09:47 24.02.2016.

Da su kojim slucajem bili obicni smrtnici nebi tako brzo izasli van fuj.

MA
Maja28
19:41 24.02.2016.

Hajdemo malo pričati o Croatia osiguranju. Koga su oni prevarili ili nisu isplatili osiguranje koje su bili dužni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije