Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni vlašću

U Zadru uhićena dva muškarca, jajima gađali poglavarstvo

Zadar prosvjed (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
21.12.2012.
u 11:38

Nezadovoljni gradskom vlašću, stotinjak prosvjednika prosvjedovalo je na Narodnom trgu u Zadru pod motom "kad nepravda postane znakom, otpor postaje dužnost".

Nezadovoljni gradskom vlašću, ponajprije odlukama gradonačelnika Zvonimira Vrančića, stotinjak prosvjednika, većinom stanara tzv. Galićevih zgrada u Diklu, koji već 10 mjeseci ne mogu prići svojim stanovima jer im je Nikša Milinković zatvorio prilazni put, prosvjedovali su danas na Narodnom trgu u Zadru pod motom "kad nepravda postane znakom, otpor postaje dužnost".

Visokom žicom opasali su ulaz u Gradsku vijećnicu kako bi upozorili na uvjete u kojima žive, a pod parolama "Bajiću, Zadar je spreman", "Vrančiću, odlazi", "Više nema oprosta, bando lopovska" zasuli su pročelje vijećnice jajima zbog čega je intervenirala policija te je privela dvojicu muškaraca. Nitko od gradske vlasti, koja je u to vrijeme bila na sjednici Gradskog vijeća, nije im se obratio, a novinari koji su uspjeli ući u vijećnicu ostali su bez izjava prozvanoga gradonačelnika.

Građani su se nakon sat vremena mirno razišli.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:56 21.12.2012.

zadar ima HDZ na vlasti zamisao je da je se sruši jogurt revolucijom

RO
roko511
13:03 21.12.2012.

Nučit ćemo mi nešto od Slovenaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije