Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKE NEPRILIKE

Veliko nevrijeme potopilo Istarski ipsilon, više od 4000 munja u Istri

Otežano se vozi dionicom Istarskog ipsilona
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/19
07.06.2018.
u 16:24

Zbog nevjerojatne količine kiše na kolniku, promet Istarskim ipsilonom se odvija usporeno.

Na dionici Istarskog ipsilona koja vodi od križanja Višnjana prema križanju Nova Vas enormna količina kiše, koja je pala u vrlo kratkom vremenu, doslovno je potopila jednu voznu traku. Zbog nevjerojatne količine kiše na kolniku, promet Istarskim ipsilonom se odvija usporeno. 

U samo 30 minuta velika količina padalina u Livadama stvorila je mještanima velike probleme.

Poplavio je i poznati restoran Zigante koji je morao prestati s posluživanjem gostiju. Poplavile su i kuće mještana, a auti se kroz novonastalu vodenu bujicu jedva probijaju. 

Zabilježeno je čak 4000 udara munja, uz konstantnu grmljavinu i sijevanje padala je jaka kiša, a povremeno je doletjelo i pokoje krupno zrno tuče, javlja Istramet.

Otežano se vozi dionicom Istarskog ipsilona
1/19
Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
16:37 07.06.2018.

Mala opaska na članak: U Puli do sada nije pala niti jedna kap kiše(još nije kasno) ali u ostalom djelu Istre je bila katastrofa i nevrijeme.

PR
prajdali100
19:49 07.06.2018.

Je li se Miletić oglasio ?

Avatar navijač
navijač
16:33 07.06.2018.

To ih bog każnjava za izdaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije