Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.06.2014. u 14:00

Kupit ćemo si navijački čips, navijačko pivo, ma i navijački kupus (da, da i to postoji) i drukat za Vatrene

Naš predsjednik, Ivo Josipović, nulti je govor doveo do savršenstva. Zaključila sam to nakon što sam gotovo pola sata slušala intervju koji je dao Mediaservisu, a koji je emitirao Narodni radio. Iako je novinarka postavljala konkretna pitanja, predsjednik je uspijevao, koristeći puno učenih, običnom puku apsolutno nerazumljivih riječi,  reći - ništa. Šteta što premijer nije savladao istu metodiku. On je pak ispadao kao iz paštete, vrišteći u svim središnjim informativnim emisijama tv kuća kako smjena dvaju ministara nije osobni obračun.

Demantij nismo čekali dugo. Prvo je Rajko Ostojić u mikrofone jasno rekao kako on nije umoran, iako ga je premijer okarakterizirao takvim, a to je prisnažio i izopćeni Slavko Linić, koji je, kako smo vidjeli pred kamerama, sliježući ramenima, uspio izustiti jedino "To je Zoran Milanović". I što ti znači za nas? Da imamo premijera koji se obračunava sa svima koji mu nisu istomišljenici, premijera koji bezobrazno odgovara da je normalno da njegov put u Brazil financiraju porezni obveznici i spreman je obračunavati se s novinarima koji se drznu pitati ga išta mimo protokola. Protokola koji je on zamislio.

No, sva ta SDP-ova međusobna podbadanja zasjenjena su spektaklom. Današnjim početkom Svjetskog prvenstva. Jer mjesec je to dana kada će Hrvati zaboraviti na sve svoje probleme, na male plaće, na urušene sustave mirovinskog i zdravstvenog osiguranja, na kriminalnu razinu sustava obrazovanja. Kupit ćemo si navijački čips, navijačko pivo, ma i navijački kupus (da, da i to postoji) i drukat za Vatrene. Past ćemo kolektivno u delirijum i to je mjesec dana tijekom kojih Vlada može odahnuti. A onda ionako idu na kolektivni godišnji odmor.

PLUS

RTL-ova Kockica iz dana u dan nudi sve bolji edukativni program za djecu. Mali znanstvenici pravi su hit. Čak i odrasli mogu nešto naučiti

MINUS

Emisija Hana zna na Mreži TV inače secira zagrebačka događanja kirurški precizno, ali u posljednje vrijeme čini se kao da su promidžbeni program Milana Bandića

>> Informacija da nam EK pokušava uvaliti da radimo do 67. izgubila se u realityju Linić-Milanović

Komentara 4

KI
Kissinger
16:29 12.06.2014.

ako ti je žao OSTOJIĆ,JOVANOVIĆA i LINIĆA zaposli ih u svojoj kuči.

NV
novo vriijeme
19:30 12.06.2014.

U slučaju Ostojića to je obračun sa nesposobnim ili nešto još gore ministrom koji je spiskao 30 milijuna kuna na nepotrebne aparate i nepotrebne akcije a ne obračun sa neistomišljenicima. Skandalozno je da HDZov potpredsjednik Sabora Reiner ide u spašavanje osobe kao što je Ostojić. Jedini koncenzus koji HDZ treba imati jeste u borbi protiv neznanja i simljivog trošenja novaca a ne braniti takve likove.

CB
Conan Barbarin
14:21 12.06.2014.

nema nikad ništa dobrog od milanovića i njegove nesposobne vlade, svi želimo prijevremene izbore što prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije