Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE

Trump i dalje ne priznaje poraz: 'Ja sam pobijedio na izborima!'

United States President Donald Trump Departs from the White House
Foto: Chris Kleponis/Newscom/PIXSELL
1/4
16.11.2020.
u 11:40

Mediji su pobjedu demokrata proglasili još 7. studenoga, ali Trump odbija priznati poraz. Biden je dobio 306 elektora, daleko iznad 270, koliko mu je trebalo.

Aktualni američki predsjednik Donald Trump jučer je prvi put javno priznao da je njegov demokratski protivnik Joe Biden pobijedio na predsjedničkim izborima. Ipak, ponovio je svoje neutemeljene tvrdnje da su izbori namješteni. 

- Pobijedio je zato što su izbori bili namješteni, napisao je osam dana nakon objave izbornih rezultata

Ipak, Trump se vrlo brzo predomislio te je danas napisao kako je on pobjednik. 

Mediji su Bidenovu pobjedu proglasili još 7. studenoga, ali Trump i dalje odbija priznati poraz.

Biden je dobio 306 elektora, daleko iznad 270, koliko mu je trebalo.

Ključne riječi

Komentara 13

ES
Esteder
02:54 17.11.2020.

Gledajte 14Decembar.Ne proglašavaju medjiji ništa nego podmeću Trumpu koji je napravio više nego Obama. Pogledaj Trumpove uspjehe - Autoprijevod. Napisao Peronneau Vandehey Prije nekoliko tjedana pitali su me što su postigli PREDSJEDNIK TRUMP i njegova administracija ... .. Trump jee nedavno potpisao tri zakona u korist domorodaca. Jedan daje naknadu plemenu Spokane za gubitak zemlje sredinom 1900-ih, jedan financira programe na materinjem jeziku, a treći daje savezno priznanje plemenu Little Shell Indijanaca Chippewa u Montani. Trump je dovršio stvaranje svemirskih snaga kao naše 6. vojne grane. Trump je potpisao zakon kojim je okrutnost nad životinjama postala federalno kazneno djelo, tako da se zlostavljači životinja suočavaju s težim posljedicama. Nasilni kriminal pada svake godine kad je bio na toj funkciji nakon što je porastao tijekom dvije godine prije nego što je izabran. Trump je potpisao zakon kojim CBD i konoplja čine legalnim. Trumpov EPA dao je 100 milijuna dolara za rješavanje problema vodne infrastrukture u Flintu u Michiganu. Pod Trumpovim vodstvom, SAD su 2018. godine nadmašili Rusiju i Saudijsku Arabiju i postali najveći svjetski proizvođač sirove nafte. Trump je potpisao zakon kojim se ukidaju zabrane ljekarnicima davanje informacija o jeftinijim ljekovima. Trump je potpisao Zakon o spašavanju naših mora kojim se godišnje financira 10 milijuna dolara za čišćenje tona plastike i smeća iz oceana.itd itd itd.Vidi WEB, Guglaj .

DA
DarthVader
13:27 16.11.2020.

Koji ste vi bolesnici skupa s Donaldom.

SI
sisavac
12:32 16.11.2020.

ne vidim ja neki problem, svijet samo treba priznati trumpa za novog starog predsjednika, i gotovo, demokratima zaprijetiti ako pokušaju kakav prevrat, i točka. kao što se radi već desetljećima, kad ti neki rezultat ne paše, tipa ovo sad u bjelorusiji, ne priznaš ni 80% glasova jednom kandidatu, ti za pobjednika priznaš i onog sa 10%, ili u venezueli, svejedno... što bi sad zapad trebao raditi drugačije kad su njihovi u pitanju, čemu razlike između istoka i zapada, pa nema ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije