Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristili priliku

Trojica Francuza ponovno snimaju filmić u Hrvatskoj, ali u Osijeku i Baranji

Francuzi
Vimeo screenshot
09.10.2015.
u 12:27

Njihovu veliku popularnost odlučili su iskoristiti Slavonci i Baranjci pa su ih sami pozvali u svoj kraj.

Trojica Francuza koji su svojim filmićem na internetu o ljetovanju na Jadranu oduševili našu i svjetsku javnost, stižu u Osijek i Baranju.

Riječ je o mladićima, Pascalu Tangu, Michaelu Johnu Troungu i Philippeu Hengu. Njihovu veliku popularnost odlučili su iskoristiti Slavonci i Baranjci pa su ih sami pozvali u svoj kraj. Riječ je, kažu, o guerilla marketingu, a svi koji će ih ugostiti, učinit će to o svom trošku.

- Želimo dokazati kako se s malo novca puno može napraviti. Bit će nam gosti idućih sedam dana, obilazit će vinarije, Kopački rit, đakovačku ergelu. Jedva čekamo vidjeti kako će u njihovim očima izgledati Slavonija i Baranja – navodi Matej Perkušić, direktor TZ Baranje.

Projekt su podržali CroCulTour-hrvatsko  društvo  kulturnog  turizma  te TZ Osječko baranjske županije.  

>> Došli su u Hrvatsku, zabavili se, snimili video i 'posramili Vladu'

 

Komentara 4

Avatar opetja12
opetja12
13:07 09.10.2015.

"Francuzi" Hahhaahahahhahahaa

MI
mirrr
14:51 09.10.2015.

fetivi francuzi sjetih se one ja se kličem mujo

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
16:46 09.10.2015.

Vodite ih u Opatovac, a potom ih pokažite slike Belog Manastira pogođenog cunamijem izbjeglica od prije koji tjedan. Da vide rezultat Milanovićevog i Ostojićevog "planiranja".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije