Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Tko je čovjek koji želi kupiti ruski dio Agrokora

Ljubomir Ronny Pecik
Foto: Privatni album
17.03.2019.
u 06:56

Roditeljski dom napustio je sa 17, prvi milijun zaradio s 26, zovu ga Đavolji general, a zbog njega u Švicarskoj postoji – Lex Pecik

Nisam, na žalost, u rodu s njim. Čim sam pročitao vijest da želi kupiti Agrokor, odmah sam se išao raspitati jesmo li u rodu. Nismo... Nije iz Drenovca – razočarano će Drenovčanin koji dijeli isto prezime s Ronnyjem Ljubomirom Pecikom (57), austrijskim biznismenom, jednim od najbogatijih Hrvata koji se ovih dana našao u medijima kao mogući kupac udjela ruskog Sberbanka u Agrokoru. Poslovni dnevnik objavio je da bi se mogao uključiti u konzorcij koji bi otkupio Sberbankov udjel, što je navodno već i prezentirano mirovinskim fondovima. Tko je taj Ronny Pecik?

Rodom je, kako je objavljeno, iz Varaždina, a ta informacija bila je dovoljna da mnogima s prezimenom Pecik na varaždinskom području poraste adrenalin i raspiri se mašta. U Varaždinskoj županiji više je obitelji Pecik, a mi smo metodom eliminacije došli do čovjeka iz Varaždinskih Toplica koji je u rodu s milijunašem. No, nije bio razgovorljiv.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Siromašni bi i sa 65 radili, ali zbog bolesti nisu u stanju

- Ekskluzivno: Naša novinarka sa zvijezdama igre prijestolja

- Justin Trudeau: Pad zgodnog političara kojeg žene obožavaju

- Gradonačelnica Supetra o odbijenici Bleiburškom vodu

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kalimera
10:42 17.03.2019.

Dobro je da hrvat bude vlasnik hr.tvrtke.

PV
prcko.vitamincic
12:00 17.03.2019.

Hrvatska je već bila pod Austrijom, nebu loše ako nas Austrija uzme k sebi, kao jedan dio Austrije da budemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije