Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred kafića

Sukob u Vukovaru: Napadnuta trojica mladića srpske nacionalnosti?

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
15.10.2019.
u 12:29

Navodno se sve dogodilo nakon što su trojica mladića napustila ugostiteljski objekt i krenula prema automobilu

Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je u noći 12. listopada, oko 2 sata, u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je šest osoba u dobi od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe u dobi od 24 i 23 godine. U sukobu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije lakše ozlijeđene. Svi su sudionici sukoba s područja Grada Vukovara. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo, kratko je izvijestila PU.

Iz policijskih neslužbenih izvora doznaje se kako su napadači u ovome slučaju članovi jedne navijačke skupine koji su fizički napali trojicu mladića srpske nacionalnosti. Navodno se sve dogodilo nakon što su trojica mladića napustila objekt i krenula prema automobilima.

Osoba koja je zadobila teške tjelesne ozljede završila je u KBC-u Osijek na operaciji. Policija je do imena svih počinitelja došla uz pomoć nadzornih kamera postavljenih na ugostiteljskom objektu čije su snimke izuzete.   

Ključne riječi

Komentara 67

RD
rdg
12:57 15.10.2019.

Napadnuti iz cistog mira??? Pa sto im na celu pise koje si nacionalnosti i temeljem cega smatrate kako je to jedan jedini motiv napada??? Samo potpaljujete vatru!!!

BS
@bserver
13:18 15.10.2019.

Kakve veze ima kakve su nacionalnosti? Vi novinari ste bolesni

RO
Rope22
13:01 15.10.2019.

Ako nisu nosili šajkače, kako su napadači znali da su to srbi.Ne bi bilo loše da prvo istražite pravi razlog sukoba, a onda nas točno izvijestite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije