Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjetni otpust

Sudac Petraču odobrio odlazak na liječenje u Selce

'10.05.2012., Zagreb - Hrvoje Petrac, nakon sto je odsluzio kaznu za otmicu Zagorceva sina, izasao je iz zatvora te je prekrsio uvjetnu kaznu zbog napustanja drzave vise puta. Zbog krsenja uvjetne kaz
Marko Lukunić/PIXSELL
06.09.2012.
u 21:00

Petraču je zbog kršenja uvjetnog otpusta bila oduzeta putovnica. Često je putovao u inozemstvo

Hrvoju Petraču, koji je na uvjetnom otpustu, sudac izvršenja zagrebačkog Županijskog suda danas je odobrio odlazak na stacionarno liječenje u Polikliniku Terme u Selcu. Liječenje mu je odobreno od 7. do 14. rujna, i to nakon što je donio liječničku potvrdu da ima problema s kralježnicom.

Petrač se prije nekoliko mjeseci našao u problemu kada je ustanovljeno da krši uvjetni otpust te često putuje u inozemstvo, zbog čega mu je oduzeta putovnica.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:05 06.09.2012.

Ja bi mu dao i džeparac zlu ne trebalo.

Avatar rangojack
rangojack
21:09 06.09.2012.

Jeli ostala jos neka firma ,koja bi se covjeku mogla dati kad izadje iz zatvora,tako da ima sto raditi. Pa ipak je on bio Tudjmnaov savjetnik i treba mu osigurati udobnu buducnost.

BE
bernardica2
21:12 06.09.2012.

dobra procjena.. temperatura ce biti u opadanju ..a moglo bi i na buru bacit..ma idealno vrime za kupanje..bez guzvi na plazama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije