Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENI NA 30 I 40 GODINA ZATVORA

Strava u Crnoj Gori, majka i njezin partner ubili 15-mjesečnu bebu: Brisala je krvave tragove sa zida

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
04.12.2022.
u 23:09

Šišić je od 2. do 4. veljače djetetu zadao najmanje petnaest udaraca u predio glave i tijela te izazvao prijelom kosti lubanje

Zbog ubojstva petnaestomjesečne bebe u Crnoj Gori, Nermin Šišić osuđen je na 40 godina zatvora, a majka Jelena Jovović na 30 godina. Naime, Vijeće Vrhovnog suda Crne Gore, kako pišu Vijesti, potvrdilo je drugostupanjsku presudu.

Prema optužnici, Šišić i Jovović su 4. veljače 2018. godine, u kući optužene u Podgorici, zajedno ubili dječaka kojeg su prethodno zlostavljali, počevši od studenog 2017. godine. Šišić je od 2. do 4. veljače djetetu zadao najmanje petnaest udaraca u predio glave i tijela te izazvao prijelom kosti lubanje. 

U optužnici stoji da je Šišić ubio dijete, a Jovović mu je pomogla te unaprijed obećala prikrivanje tragova kaznenog djela. Ona je omogućila Šišiću da preuzme kompletnu brigu o životu i zdravlju djeteta i da s njim boravi u istoj sobi. Okrivljenik je u više navrata grebao dijete te ga udarao u predio vrata i lice. Za te ozljede, Jovović je govorila susjedima da ih je dijete zadobilo pri padovima. 

Ističe se kako je Jovović, kada je dijete plakalo, uključila usisivač te prikrivala tragove kaznenog djela tako što je pokušavala obrisati tragove krvi sa zidova. Svjedoci su, nastavlja se u optužnici, potvrdili da je dijete do dolaska Šišića u kuću Jelene Jovović bilo napredna, zdrava i vesela beba bez ozljeda na tijelu. 

Jovović je u svojoj obrani, pišu Vijesti, opisala način na koji je Šišić zlostavljao dijete. Istaknula je da je iz sobe u kojoj je boravio s djetetom, osim plača, čula i "zvuk praska" koji se činio kao da udara djetetovom glavom o zid. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar smartch
smartch
23:41 04.12.2022.

Kaj sam ja to pročitao. Bolesno pa ovo ni najveći psihopati ne rade...

ČI
Činjeničarcontreras
03:56 05.12.2022.

Pravosude evo dobrovoljno se javaljam da ih rafalom raspolovim

ER
erosaonogasvijeta
02:00 05.12.2022.

Ja sam protiv smrtne kazne, ali ova dvojica to zasluzuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije