Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
400 kuna mjesečno

Stipendije za još pet vukovarskih nadarenih sportaša

stipendije vukovar (1)
Branimir Bradarić/VLM
06.05.2013.
u 14:11

Komercijalni direktor tvrtke Lukoil Croatia Vladimir Kuzmić i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo potpisali su Sporazum o stipendiranju uspješnih sportaša Vukovara.

VUKOVAR – Komercijalni direktor tvrtke Lukoil Croatia Vladimir Kuzmić i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo potpisali su Sporazum o stipendiranju uspješnih sportaša Vukovara. Potpisanim Sporazumom navodi se da će stipendije Lukoila primati pet uspješnih mladih sportaša. To su Anamarija Petrović (stolni tenis), Antonio Jurčić (karate), Tonka Markić (Stolni tenis), Rebeka Krasnići (boks) i Nikolina Korilija (powerlifting). Mjesečna stipendija iznosi 400 kuna po sportašu a isplaćivat će se godinu dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije