Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Steel ima divan karakter, voli ljude, velike i male, pse i mace

Steel
Foto: Privatni album
1/8
03.11.2016.
u 17:23

Njegovih osam mjeseci života vrlo lako moglo bi se opisati onom ‘nije se rodio pod sretnom zvijezdom’, bez obzira što je Steel pas.

Pronađen je na cesti, lutao je sam i bolestan. Volonterke Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Indigo pobrinule su se za njega, odvele ga veterinaru i pronašle mu privremeni dom. U kojem je pokazao svoj divan karakter. Steel obožava ljude, velike i male, poznavatelji pasmine rekli bi ništa čudno, jer Steel je pas u tipu američkog stafordskog terijera. Zaigran je i stalno bi se mazio. Slaže se s drugim njuškama, a i mace mogu biti mirne kad su u njegovoj blizini. Ako mu možete pomoći novčanom donacijom za hranu i liječenje, a Steel ima kožnu bolest koja nije zarazna ni za ljude ni za druge životinje, uplatite je na račun Udruge Indigo, IBAN HR1123600001102382959. Pomoći im možete i pozivom na donacijski halofon 060/980-980.

Želite li udomiti Steela, jer on bi se rado skrasio zauvijek, zovite 091/22-26-683.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije