Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIRUJE TENZIJE

Srbin na odmoru u Dalmaciji: 'Uzalud čekam da mi netko zapali auto, naplati pizzu 60 eura...'

Novi Vinodolski: Gradska plaža prepuna turista
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
17.08.2022.
u 17:05

- Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu - poručio je

Hrvatska je jedna od poželjnijih destinacija turistima iz Srbije, a ove ih je godine, kako smo pisali početkom kolovoza, stiglo 60 posto više nego lani u istom razdoblju i 20 posto više nego rekordne 2019. godine. Jedan od njih na društvenim je mrežama podijelio svoje iskustvo ljetovanja u Dalmaciji te time pokušao stati na kraj negativnim predrasudama.

- 11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me neko prebije, zapali mi auto, naplati mi pizzu 60 eura. Beznadno je, bombardiraju osmijesima, ljubaznošću i cijenama nižim u turističkim mjestima nego u velikom broju lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu - poručio je.

Mnogi korisnici Twittera složili su se s njime pa tako u nekim od komentara stoji: "Korčula je puna srpskih tablica, nitko se ne obazire na njih", "Proveo se kao car tri tjedna u Makarskoj", "Uvijek dobrodošli", "Živo me zanima je li se ikome iz Srbije išta loše dogodilo. U Splitu vidimo puno više tablica Beograd, Novi Sad, Kragujevac nego npr. Vinkovci, Karlovac...".

VIDEO Istraživanje navika hrvatskih turista: Idu li na more i koliko troše?

Ključne riječi

Komentara 80

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:56 17.08.2022.

Tko god poštuje našu državu i ljude u njoj, dobrodošao je!

PR
prahrvat
19:42 17.08.2022.

Bravo!

TT
tik tak
17:26 17.08.2022.

Naravno jer Hrvati su miroljubiv i kulturan Narod...Ako ste i vi takvi nema problema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije