Naslovnica Vijesti Hrvatska

Okupljanje pravaša bez HSP AS-a: HSP, A-HSP i HČSP idu zajedno na lokalne izbore

Sastanak za koji pravaši tvrde da će omogućiti "prekretnicu na hrvatskoj političkoj sceni" održan je jučer u stranačkim prostorijama HSP-a u Zagrebu u nazočnosti Dražena Keleminca, predsjednika A HSP-a, dvojice potpredsjednika HSP-a, Zdenka Korena i Zvonka Mlakića, te v.d. predsjednika HČSP-a Davora Trbuha
03. studenoga 2016. u 11:22 10 komentara 2126 prikaza
HSP A-HSP HČSP
Foto: www.hsp.hr

Hrvatska stranka prava (HSP), Autohtona – Hrvatska stranka prava (A-HSP) i Hrvatska čista stranka prava (HČSP) dogovorile su da će ubuduće djelovati zajedno i na predstojeće lokalne izbore izaći s jedinstvenim koalicijskim listama, priopćio je u četvrtak A HSP.

Jean-Michel Nicolier Najstrože kažnjavanje HSP traži hitnu istragu zbog skrnavljenja spomenika Jeanu Michelu Nicolieru u Vukovaru Čelnici stranke Ivan Tepeš i Pero Ćorić LOŠI REZULTATI Čelnici dvaju HSP-a – Ivan Tepeš i Daniel Srb – podnijeli ostavke

Sastanak za koji pravaši tvrde da će omogućiti "prekretnicu na hrvatskoj političkoj sceni" održan je jučer u stranačkim prostorijama HSP-a u Zagrebu u nazočnosti Dražena Keleminca, predsjednika A HSP-a, dvojice potpredsjednika HSP-a, Zdenka Korena i Zvonka Mlakića, te v.d. predsjednika HČSP-a Davora Trbuha.

– Nismo dogovorili objedinjavanje u jednu stranku jer da napravimo jedan HSP, to birači ne bi prepoznali, ali će sigurno pozdraviti da konačno možemo surađivati i zajedno izaći na izbore – rekao je Keleminec. Buduće zajedničko djelovanje bit će "na pravaškoj platformi".

Objedinjavanje je posljedica "odluke da se vrati dostojanstvo pravaškoj politici i da se zajedničkim političkim djelovanjem zaštite nacionalni i socijalni interesi hrvatskog naroda", piše u priopćenju uz pozdrave "Bog i Hrvati" te "Za dom spremni".

Kao prvi korak u suradnji najavili su zajednički mimohod u koloni sjećanja u Vukovaru 18. studenog i polaganje zajedničkog vijenca i lampiona za sve koji su dali život za samostalnost Republike Hrvatske.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • demokršćanin:

  Ako se ovo stvarno dogodi onda je to zaista preokret pravaškog pokreta u Hrvatskoj.Do sada zahvaljujući osobnim interesima prijašnjih predsjednika pojedinih pravaških stranaka ovo se nije moglo ostvariti.Pozdravljam ovo zajedničko djelovanja na političkoj sceni Hrvatske i želim ujedinjenima puno sreće ... prikaži još! i uspjeha u političkom radu.

 • Avatar kontraadmiraI
  kontraadmiraI:

  S obzirom da trenutno mogu nabrojati 5 pravaških strančica, a da vas ima navodno 11, nemate budućnosti dok ne ostane samo jedna. Vremena su složena. Organizirajte se jer ste došli na dno. Ukinite svoje strančice i stanite pod jedno ime, ... prikaži još! pod HSP. Da ste sposobni ukinuti sve pravaške strančice i imati jednu stranku, danas biste u Saboru imali 20 zastupnika, moguće i više, jer desne stranke nema. SDP je radikalna ljevica, HDZ se nagnuo za SDP-om. U konačnici, većina vas bi mogla zadovoljiti i svoje apetite za zastupničkim mjestima u Saboru da idete kao jedna stranka, ali vođa vam može biti samo jedan. Zato predviđam da nećete napraviti ništa.

 • Avatar babas
  babas:

  Pozdravljam,ako izađu ujedinjeni na izbore imaju i moj glas.