Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEVIZIJSKO SUČELJAVANJE

Snimke sa skupa u Karlovcu demantiraju predsjednicu. Pozvala da se glasa za 'pravu Hrvatsku'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
29.12.2019.
u 14:20

Na televizijskom sučeljavanju N1 televizije pojavila se samo Kolinda Grabar-Kitarović, iako su pozvana oba kandidata.

Aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović kazala je tijekom televizijskog sučeljavanja na N1 kako ona nije pozvala birače da glasaju za 'pravu Hrvatsku'. Međutim, nju demantira video snimljen na njezinom skupu u Karlovcu.

- Pozvala sam građane da daju glas Hrvatskoj za sve, a ne Hrvatskoj koja se dijeli. Ne želim da se dijelimo na mi ili oni, već dajmo glas za Hrvatsku koja se okuplja oko zajedničkih vrijednosti, izjavila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u emisiji Točka na tjedan. 

Pogledajte video njezina skupa u Karlovcu

Podsjećamo, na televizijskom sučeljavanju N1 televizije pojavila se samo Kolinda Grabar-Kitarović, iako su pozvana oba kandidata. Međutim, službenu potvrdu dolaska predsjednica sve do posljednjeg trenutka nije dobila ni sama N1 televizija. Zoran Milanović danas je imao predizborni skup u Boćarskom domu u Zagrebu. 

Komentara 44

Avatar Šipo
Šipo
15:31 29.12.2019.

Stvarno ne razumijem zašto se Kolindu stalno misinterpretira?? Ovi predsjednički izbori će, ako po ničem drugom, ostati upamćeni po konstantnom vađenju Kolindinih izjava iz konteksta.

DE
derin
15:30 29.12.2019.

Niti jedno slovo nije napisano o jednom od najgorih premijera u povijesti Europe i njegovim milijun i jednoj izjavi ala "slučajna država" i brojni drugi. VL ovoj kampanji definitivno na strani Milanovića. Jednom nas je uništio, zato u nedjelju svii na izbore za spas domovine, za KGK!

DE
derin
15:35 29.12.2019.

Čovjek koji nas je zadužio za 74 milijarde kuna, 200 000 radnih mjesta izgubljenih u privatnom sektoru i preko 100 tisuća otišlo van, enormno povećanje javnog duga i poreza, niti jednu reformu nije poduzeo a imao je 83 ruke u Saboru. Osramotio nas na vanjskom polju radi dva komunistička agenta Lex Perković i sad bi ih pomolivao odmah, kao što je ukinuo pokroviteljstvo nad Križnim putem. Nikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije