Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epicentar sisačko područje

Slabiji potres ponovno probudio građane: 'Činilo se da je nešto jači'

Slabiji potres kod Siska
Foto: EMSC
1/6
06.01.2021.
u 07:51

Kako je objavio EMSC, potres koji je zatresao u 6.37 bio je 60. potres u Hrvatskoj u zadnji 71 sat

Stanovnike Siska i okolice jutros je u 6.37 sati probudio još jedan slabiji potres. Epicentar je bio na dubini od 2 kilometra, a jačina potresa bila je 1,8 prema Richteru

Kako je objavio EMSC, to je bio 60. potres u Hrvatskoj u zadnji 71 sat. 

Potres 17 kilometara udaljen od Petrinje i 35 kilometara od Zagreba, mnogi su osjetili. "Činilo se da je nešto jači od 1,8", napisao je stanovnik Petrinje, dok su Zagrepčani komentirali kako su osjetili jako podrhtavanje koje nije dugo trajalo. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
09:23 06.01.2021.

Taj potres je bio u 8:18 h,piše vam ispod slike...

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
17:46 06.01.2021.

Ponovo radite isto sto i u proljece - senzacionalisticki pumpate tenzije unatoc cinjenici da se situacija smiruje. Izjava da su “... gradjani Zagreba osjetili jako podrhtavanje..” je glupost, i to znate i sami. Potres od 1.8 se jedva osjeti i u samom epicentru, a kamoli 50 km dalje. Dakle manipulirate, i ispadate smijesni, glupi, a k tome i maliciozni.

VI
Vito
10:29 06.01.2021.

Na žalost onih koji nisu osjetili pores rano jutros, moram ih razočarati - osjetio sam ga ukreveti, jer sam ležao. A od "središta" Zagreba sam udaljen niti kilometar. Stara kuća sve "osjeti", no, sreća je što su zidovi debeli pa nema brige zbog rušenja krova dobro pričvršćenog u ožujku. Da nisam ovdje pročitao vjerovao bih da sam si umislio jutarnju trešnju kreveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije