Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'saborski klaun'

Sjećate li se kad se uopće pojavio Ivan Pernar? Nekad mladi HDZ-ovac u suludoj misiji

14.02.2023.
u 18:00

Ivana Pernara poznajemo po mnogo toga. U javnost je dospio 2011. godine kada je organizirao brojne prosvjede protiv HDZ-ove vlade. Od tada je pokrenuo stranku, bio saborski zastupnik, teoretičar zavjera, radnik na štandu, skiper...

Ključne riječi

Komentara 66

Avatar Zavratnica
Zavratnica
18:10 14.02.2023.

Zašto ne pišete o situaciji vezanoj uz Kongo, djelovanju državnih institucija, sudu u Zlataru, sudskom progonu neistomišljenika, APu i Grliću koji brane Kongoance, a ne ovakve tekstove o Pernaru? Što je ovo neka diktatura?

DU
Deleted user
18:16 14.02.2023.

Znači mediji umjesto da se bave istraživanjem institucija i osoba koje su sudjelovale u ilegalnim posvajanjima dječice iz Konga, oni se bave Pernarom i protiv njega u udruženom ljevičarskom progonu u stilu Staljina dižu tužbe. Kakti on je problem? Tko je tu lud? Gdje se sakrila vrla hrvatska kvazidesnica??? Ah još su u skloništu, boje se Vladolfove osvete za obuku Ukrajinaca...ništa znači od njih, izgleda ni ne znaju kaj se zbiva....a imaju sad ove jugoljevičare na voleju da raskrinkaju njihov modus operandi i kriminal, mito i koruptivne radnje....Kvazidesnica u Hrvata šuti....no baš krasno

BE
Berri
18:35 14.02.2023.

Ne pratim Ivana Pernara, njegov kanal i njegove zdravstvene savjete, ali sam uočio da je podnio kaznene prijave vezano uz postupke posvojenja djece iz DR Kongo. Pernar je ozbiljno načeo Možemo, tako kad bude krenula politička kampanja, ta zeleno-lijeva platformaa će upravo na pitanju posvojenja djece iz DR Kongo potonuti ispod izbornog praga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije