Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi zid pozvao nove članove

Sinčić održao presicu i odbio odgovoriti na novinarska pitanja

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
13.06.2019.
u 12:52

Kazao je da će se situacija ubrzo raščistiti te da je spreman prijeći preko ružnih i uvredljivih riječi protiv Živog zida, članova stranke i njega osobno

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić poručio je u četvrtak onima koji likuju da je sa Živim zidom gotovo - da nije gotovo i da će Živi zid iz svega izaći još jači, a predstavio je i nove saborske zastupnike Živoga zida: Damjana Vucelića i Snježanu Sabolek.

Sinčić se osvrnuo se na konferenciji za medije osvrnuo na nedavna događaja vezana uz izlazak Ivana Pernara i Branimira Bunjca iz Živog zida i poručio da će se u "vrlo kratkom roku znati istina".

Kazao je da će se situacija ubrzo raščistiti te da je spreman prijeći preko ružnih i uvredljivih riječi protiv Živog zida, članova stranke i njega osobno.

"Kao osoba koja je u politici već osam godina i predsjednik stranke, moram čuvati dignitet Živog zida" dodao je.

Poručio je da stranka nastavlja s radom, jer to od nje traže građani. "Svima onima koji po tko zna koji puta likuju da je sa Živim zidom gotovo - poručujem da nije gotovo i da će Živi zid iz svega ovoga ostati još jači.", poručio je.

Sinčić je pozvao i sve one koji imaju želju da se pridruže stranci te je, rekavši samo njihova imena bez prezimena, predstavio dvoje novih saborskih zastupnika Živog zida koji u Hrvatski sabor ulaze umjesto njega i Branimira Bunjca, odnosno Vladimire Palfi. 

Radi se o Damjanu Vuceliću, vijećniku u Gradskom vijeću Novi Zagreb - Zapad  i Snježani Sabolek, vijećnici u Županijskog skupštini Međimurske županije. 

Najavio je da će sljedećih mjeseci stranka raditi na reorganizaciji i restrukturiranju te dodao da se za uređeno društvo može boriti samo u zajedništvu, jer je politika je timski sport. Po završetku obraćanja, Sinčić nije želio odgovarati na novinarska pitanja

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo u srijedu je jednoglasno donijelo odluku o prestanku mirovanja zastupničkog mandata Vladimire Palfi Sinčić iz Živog zida te istodobno prestanku mandata njezina zamjenika Branimira Bunjca, koji je prošli petak napustio stranku.

Video: Ivan Pernar izašao iz Živog zida

Komentara 12

Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
13:38 13.06.2019.

Neškolovani lakrdijaši bez dana radnog staža

DU
Deleted user
13:10 13.06.2019.

Stranka kojoj si ti na celu supruga u hrvatskom saboru i ti jos u briselu na sliedecim izborima imat ce sigurno sigurna dva glasa...

TH
thu
13:30 13.06.2019.

Stari moj, izgubio si svaki smisao i autoritet... Pokazao si da ti nosilac suknje... ključ u bravu i možete oboje za Irsku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije