Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI ODGOVARATI

Pernar o Palfi: Gospodine, nemojte provocirati. Je li istina da pu*** kamermanu?

Ivan pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
13.06.2019.
u 12:10

Lukanića, Sinčića i Palfi optužio je da gledaju na vlastite interese, a ne na interese stranke.

Bivši član Živog zida i saborski zastupnik Ivan Pernar odlučio je na neki način prekinuti medijsku šutnju te je pristao na razgovor i gostovanje u emisiji 'U mreži politike' urednika i voditelja Miljenka Milanovića. Ovaj potez objasnio je činjenicom da je ovdje dobio priliku da govori sat vremena u komadu.

Na početku emisije odmah je postavljeno pitanje o raspadu stranke koja je osvojila jedan mandat na izborima za Europski parlament. Rekao je kako novac nije bio razlog razdora već moć upravljanja strankom. Kasnije je rekao i da se Branimir Bunjac usprotivio Vladimiri Palfi te da ga je ona odlučila izbaciti iz Sabora kada je shvatila.

- Mandat je iskorišten kao alat da se njena moć dovede u pitanje. Kada je shvatila da ne može više prisiljavati Bunjca da taj mandat preda u tom trenutku odlučila ga je izbaciti iz Sabora - izjavio je Pernar.

Lukanića, Sinčića i Palfi optužio je da gledaju na vlastite interese, a ne na interese stranke

Rekao je i kako je tražio da se Vladimira Palfi makne iz glavnog odbora i da je to Sinčić odbio i da je on tada odlučio 'ići dalje'.

Dodao je i kako je Hrvoje Runtić napuštanjem Živog zida omogućio Vladimir Palfi da preuzme stranku.

- Ona ima sve konce (u rukama) - izjavio je. Dodao je kako ona nema ono što treba da vodi stranku.

Voditelj ga je upitao osjeća li se i on krivim što je Palfi 'neprikosovena u stranci'. Rekao je da se ne bi smatrao odgovornim. Rekao je kako ne želi govoriti o prošlosti.

Tada ga je voditelj upitao je li točno da je prije 8 godina bio u ljubavnoj vezi s Palfi.

- Gospodine, nemojte provocirati, budite ozbiljni, uozbiljite se - odgovorio je Pernar i dodao da se neće raspravljati s njim. 

- To je kao da kažem je li istina da ti kamermanu pu*** dok su kamere ugašene - rekao je Pernar.

Podrška Bunjcu

Rekao je kako je u jednom trenutku kratko stao na stranu Sinčića te je, kako kaže, napravio pogrešku i brzo ju je ispravio i stao na stranu Branimira Bunjca.

- To je bio jedan trenutak u kojem sam se pokolebao, kao Petar kada je zanijekao Isusa tri puta i poslije uvidio da je napravio grešku - rekao je Pernar.

Sporna snimka

Rekao je da ne zna tko je napravio snimku jer je otišao iz stana.

- Trebali smo razgovarati oko tog mandata. Sinčić je počeo govoriti, možda je rekao četiri riječi. U tom trenutku se digla Vladimira i počela se drati. Ja gledam u to i kažem 'dokle češ se više izderavati tu' - rekao je Pernar i dodao da je tada izašao iz stana te je tada nastala snimka.

- To je zapravo bio konačni razlog zašto sam izašao iz te stranke - objasnio je.

O Mislavu Kolakušiću i opcija suradnje

- Ako bi Mislav Kolakušić bio za revolucionarni program rado bi s njim išao na izbore, ako bi on htio sa mnom. Ali pitanje je da li Mislav Kolakušić želi stvari koje mi želimo - izjavio je.

Rekao je i kako oni nisu u nikakvom sukobu.

- On je neki čudnovati kljunaš u politici, odnosno neobična pojava - rekao je Pernar.

Pitanje izbora cijepljenja

- To je isto bitna stvar. Dobit ću dijete u 8. mjesecu i neću ga cijepit - poručio je Pernar.

Na pitanje zašto ga neće cijepiti rekao je kako smatra da ima više štete nego koristi.


 

Komentara 109

Avatar Croatino
Croatino
12:35 13.06.2019.

Opasna je ova Palfi, nema koga u stranci nije zavela a Pernar kao donator sperme vidio priliku da se dokaze u praksi. Sto te tice cijepiva, meni se cini da su svi ti akteri ZZ-a cijepljeni protiv inteligencije, protiv rada su im cak dali duplu dozu

DU
Deleted user
12:40 13.06.2019.

Samo pomahnitali luđak? Ili pak samo politički manijak? Ili pak i pomahnitali luđak i politički manijak istovremeno? Neka zna tko hoće. Ali da je zrel za psihijatra - e, to je!

Avatar Observer
Observer
13:43 13.06.2019.

A gdje su svi oni koji su nasjeli na prazne price i glasovali za ovu lakrdiju , jos se i hvalili time ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije