Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Šest mjeseci rata: Jesmo li stvarno spremni platiti cijenu podrške Ukrajincima?

25.08.2022. u 10:47

Ovim ritmom kojim se ruski ratni mlinac kreće nakon propale opsade Kijeva, Putinove horde denacificirale bi Ukrajinu još punih 69 godina. Tih niti 2500 kilometara kvadratnih koje su osvojili jedva je nešto više od polovice Splitsko-dalmatinske županije – i sve to u četiri mjeseca rata tijekom kojih su dvije strane ukupno imale stotinjak tisuća ubijenih i ranjenih vojnika!

Ključne riječi

Komentara 41

IS
istina00
12:37 25.08.2022.

kao da možemo o tome odlučivati? ako smo dio EU i NATO-a koji podržavaju ukrajinu i sankcije, onda smo i mi dio zajedničke politike. osim toga, zbog stradanja koja smo sami imali u Domovinskom ratu, normalno je da suosjećamo i podržavamo žrtvu Ukrajinu jer smo i sami bili u toj poziciji, s time da je njihova puno teža jer je ruski okupator vojno i tehnički puno nadmoćniji i spremao se za rat 20 godina, a i nuklearna je sila

Avatar petrolio
petrolio
12:33 25.08.2022.

nedavno je rađena anketa i preko 80% građana HR podržava sankcije rusiji. vidjet ćemo što će biti na zimu

Avatar Darlboro2
Darlboro2
13:19 25.08.2022.

Nije uopće pitanje bi li il'nebi..moramo, jer nakon Ukrajine, tko je na redu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije