Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIKOV DOMJENAK

Šef Podravke najavio povećanje plaća radnicima

Foto: Robert Mihaljević
1/5
20.12.2019.
u 15:56

Gradonačelnik Mišel Jakšić rekao je kako iduće godine u Koprivnici kreće investicijski ciklus težak 600 milijuna kuna

Mišel Jakšić najavio je investicije teške 600 milijuna kuna, a čelnik Podravke Marin Pucar veće plaće radnicima na božićnom domjenku gradonačelnika Koprivnice u petak.

“Iduće godine čeka nas početak gradnje osnovne škole na Podolicama, sportske dvorane OŠ Đure Estera, obnove središnjeg gradskog trga, megaprojekt aglomeracije,dovršetak reciklažnog dvorišta, izgradnja novog vrtića”, naglasio je gradonačelnik.

Riječ je o projektima ukupno teškim čak 600 milijuna kuna. Svega toga ne bi bilo, veli Jakšić, da nije snažnoga koprivničkog gospodarstva predvođenog Podravkom i Belupom. Osim toga, u poduzetničkim zonama Dravska i Radnička kreću investicije na 108.000 četvornih metara koji će značiti nova radna mjesta.

Na tragu velikog optimizma bio je i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar koji je gradonačelniku obećao da će plaće u kompaniji iduće godine sigurno rasti, a ovogodišnji poslovni rezultati bit će bolji od povijesno dobrih lanjskih.

“Posebno mi je drago da smo uspjeli okrenuti trend i standarde zaposlenika. Podravka više ne otpušta, već zapošljava, danas nas je u grupi 350 više nego prije tri godine. Ove godine pak svakom radniku je isplaćeno više od 10.000 kuna pored redovne plaće koju dobivaju”, prisnažio je Pucar.

Na gradonačelnikovu domjenku pojavila su se mnoga poznata lica, a kao poseban gost stigao je i bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić

Komentara 2

NA
nasunis
09:15 21.12.2019.

S 3200 na 3250

GE
generacija57
17:19 20.12.2019.

Došao Stipe po svoj dio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije