Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE MLADIĆ RADIO

Kamera snimila bizarnu situaciju u automobilu: 'U karijeri nisam vidio ništa slično ovome'

Ilustracija
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
23.09.2020.
u 17:00

Naime, nakon istrage Zapovjedništva prometne policije savezne države Novog Južnog Walesa, 21-godišnjak koji je bio za volanom je optužen za nekoliko kaznenih djela.

Policijska kamera je prošlog petka na autocesti u blizini Sidneya snimila nesvakidašnji prizor. Naime, 21-godišnjak je vozeći autocestom M4 snimljen kako sa zaslona mobitela konzumira 'bijelu supstancu'.

Na snimci se vidi kako upravljač automobila pridržava suvozač, što je ocijenjeno iznimno rizičnim ponašanjem u prometu.

Zbog ovakvih neodgovornih vozača je prije dvije godine osnovana specijalna jedinica državne prometne policije 'Strike Force Puma' koja se bavi hvatanjem vozača, rizičnog i nenormalnog ponašanja.

Takvi vozači svojim ponašanjem predstavljaju prijetnju za zajednicu.

Naime, nakon istrage Zapovjedništva prometne policije savezne države Novog Južnog Walesa, 21-godišnjak koji je bio za volanom je optužen za nekoliko kaznenih djela.

Također, na teret mu se stavlja vožnja bez odgovarajuće kontrole vozila, nesavjesna vožnja i nedozvoljeno korištenje mobitela u vožnji.

- Policija će na sudu podnijeti dokaze protiv muškarca da je tijekom vožnje šmrkao supstancu s mobitela koristeći obje ruke koje nije imao na upravljaču dok je vozilo bilo u pokretu, navodi se u službenom priopćenju policije. 

Policijski nadzornik Bill Darnell rekao da tijekom svoje karijere još nije vidio 'ništa slično onome što prikazuje fotografija', navodi portal 2GB

Nadzornik je dodao i kako 'vjeruju da je šmrkao kokain ili sličnu drogu za volanom, ali što bi ta tvar mogla biti i što je s tom tvari radio, onaj je dio koji nećemo moći lako dokazati'...

Neodgovorni mladić bi se pred sucem u Blacktownu trebao pojaviti idućeg mjeseca. 

VIDEO: Društvenim mrežama se širi snimka prljavog autobusa koji prevozi djecu

Komentara 7

SH
Shtanga
19:17 23.09.2020.

Skija dečko...

IM
Inmerps mod aZ
18:54 23.09.2020.

Ove kucice s kamerama.su hranilista za vrane

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
18:14 23.09.2020.

To su novozelandske prometne kamere, na ovim nasim nemozes raspoznat da li je vozač vozio biciklo ili kamion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije