Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Savjetnike za ceste platit ćemo 5,5 milijuna eura

Naslovnica 16.10. 2017.
Foto: Vecernji.hr
16.10.2017.
u 00:29

Uz Večernji list očekuje vas i Jesenska kuharica. Na dar ćete dobiti više od 30 narodnih recepata, 7 preporuka poznatih chefova, a otkrit ćemo i posebne trikove i tehnike kuhanja.

U sklopu projekta modernizacije i restrukturiranja cestovnog sektora, Ministarstvomora, prometa i infrastrukture u postupku je ugovaranja izrade studije upravljanja cestovnom imovinom u RH i izrade studije razvoja elektroničkog sustava naplate cestarine u RH. Početkom ove godine sklopljen je ugovor za usluge financijskog savjetnika u sklopu tog projekta, vrijedan 2,9 milijuna eura, i to s konzorcijem koji predvodi Lazard Freres iz Francuske, a u čijem sastavu su još Clifford Chance iz Engleske te odvjetničko društvo Žurić i partneri iz Hrvatske.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem Večernjem!

Očekuje vas i Jesenska kuharica

Na dar ćete dobiti više od 30 narodnih recepata, 7 preporuka poznatih chefova, a otkrit ćemo i posebne trikove i tehnike kuhanja. Doznajte male tajne pripremanja sarmi, pokušajte pripremiti confit od teletine s kremom od muškatne tikvice i otkrijte na koje sve načine možete pripremiti buču! Ako niste često u kuhinji, ne brinite se – recepte smo prilagodili da ih mogu pripremiti i početnici u kuhinji. Na vama je samo – da birate i isprobate nešto novo u svojoj kuhinji!

Neke od ostalih tema koje donosimo sutra:

- Dosje: Zdravstveno stanje nacije

- Robert Prosinečki: U Hrvatskoj ne mogu raditi, a Slovenija mi je dobra opcija!

- Hoće li vozači nakon 65. ipak morati na liječnički da bi produljili vozačku?

- Pripremili teren, obećali kamp, a sada nogometni savez od Svetica odustaje?

- Mirjana Krizmanić: Sposobni odlaze jer za njih ovdje nema radnog mjesta, ono je za nečiju suprugu

- Satima su u školi, a bez tate i mame zadaće ne mogu riješiti

Foto: Vecernji.hr

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
22:00 15.10.2017.

Svaka Vlada po jednog savjetnika za ceste, a kod nas prava inflacija diploma prometnog fakulteta! Milijuni narodni!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:36 15.10.2017.

Nema dana, nema sata, nema minute ma nema ni sekunde vremena u ovom našem životu a da nam ova udružena domaća seoska lopovska stranačka kasta ne mrdne lovu iz džepa, al ono svaki dan je neka krađa i pronevjera, paera, pa dokad ljudi božji ako vas uopće i možemo nazvat ljudima, pa i pavijani imaju mjeru za razliku od vas.

JU
jurajuric116
06:13 16.10.2017.

to kaj vam buju objasnili savjetnici za miljune, vam ja objasnim za 5 minuta i to đabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije