Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naklon do poda, ljudino

E, to je domoljub! Mandžukić novom prekrasnom gestom dirnuo Hrvatsku

Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
15.10.2017.
u 17:12

- Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom.

Mario Mandžukić jedan je od onih nogometaša kojima se treba istinski diviti. Osim što je vrhunski nogometaš, Mario je i veliki borac te čovjek velika srca.

Super Mario svaki put kad na sebe stavi hrvatski dres, do kraja ga natopi znojem, a protiv Ukrajine igrao je ozlijeđen, što je oduševilo i izbornika Dalića.

No, Mandžo oduševljava i izvan travnjaka, često daje novac u humanitarne svrhe, pomaže manjim klubovima, a stigne misliti i na sve ugrožene ljude u Hrvatskoj. Mario isto tako u svakoj nevolji koja zatekne njegovu zemlju pronađe način da pomogne.

Još uvijek se svi dobro sjećaju kako je tijekom poplava 2014. godine posjetio Gunju i sa sobom donio šest tona namirnica, a sada pomaže i hrabrim vatrogascima.

Tijekom ljeta Hrvatsku su zahvatili požari, a Mario je putem Instagrama zahvalio svim vatrogascima. No, on nije tip kod kojeg ostane sve na riječima pa je tako DVD-u sa Supetra donirao profesionalnu vatrogasnu opremu za trideset vatrogasaca ukupne vrijednosti od 20 tisuća eura, doznaje braconline.com.

Mario Mandžukić
1/19

– Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koju nam je darovao omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama – rekao je predsjednik supetarskog DVD-a Nikica Maričić.

U znak zahvalnosti vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima ponijeti njegovu „vatrenu sedamnaesticu“ uz poruku: "Mario, hvala, 's tobom na leđima' sve je lakše."

Komentara 61

PA
Paket
17:24 15.10.2017.

Bravo kralju

KA
kacavenda
17:35 15.10.2017.

Super Mario

IL
ilijan
17:37 15.10.2017.

Mandžo svaka čast na igri za svoj klub za svoju domovinu za sve što si dao Hrvatskoj i što daješ. Ugledajte se i drugi na ovog čovjeka pravom riječju i djelom čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije