Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKAZ U USKOK-u

Sandra Zeljko četiri sata iznosila svoju obranu pred istražiteljima

Sabdra Zeljko
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
10.10.2017.
u 23:11

Ispitivanje je u nekoliko navrata ranije odgođeno jer se Sandra Zeljko žalila na zdravstvene probleme.

– Nemam komentara! – bilo je sve što je Sandra Zeljko, bivša tajnica u Vladi kazala nakon što je izašla iz USKOK-a. Tamo je provela gotovo četiri sata dajući iskaz kao jedna od osumnjičenih u aferi Dnevnice.

Ona se u tužiteljstvu pojavila nakon što je njezino ispitivanje u nekoliko navrata odgođeno zbog njezina zdravstvenog stanja. U USKOK je došla u pratnji odvjetnika Veljka Miljevića i Gordane Miljević, a njezin branitelj V. Miljević na ulasku u zgradu USKOK-a tek je kratko kazao da će njegova klijentica odgovarati na pitanja ako ih bude.

Budući da se na ispitivanju zadržala gotovo četiri sata, očito je tih pitanja bilo podosta.

Sandra Zeljko osumnjičena je zajedno s Tomislavom Sauchom u aferi Dnevnice, a sumnjiči ih se da su krivotvorili putne naloge te tako izvlačili novac, oštetivši proračun za oko 500.000 kuna.

Saucha je ispitan ranije, a sudac istrage nedavno je odbio zahtjev njegove obrane za novo grafološko vještačenje. Njegova obrana predlagala je novo grafološko vještačenje kako bi se osporili postojeći nalazi, iz kojih proizlazi da je Sauchin potpis “vrlo vjerojatno” na spornim putnim nalozima.

On niječe krivnju, a branio se i da ima disleksiju.      

Komentara 11

GV
golub Vaso
23:40 10.10.2017.

ovo traje do besvijesti, Anemija kupio slobodu sauche, još jedan domoljubno vjerodostojni potez

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
14:29 10.10.2017.

Zanima me jel ima pravo na dnevnicu

BF
bf2
19:06 10.10.2017.

kako to da svi imaju zdravstvenih problema tek kad ih se uhvati?? Mislim da bi na tu temu neki liječnik u Hr mogao napisati doktorski rad...(a i poneki pravnik na temu kako uspješno zaobilaziti pravosudne sustave tranzicijskih zemalja)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije