Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera dnevnice

Sandra Zeljko: Ovo je prvi glas da me netko pokušava pronaći

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.06.2017.
u 20:41

Do sada sam uvijek bila dostupna i otvorena za sve što su pravosudne institucije od mene tražile, rekla je Zeljko

Nakon što je Večernji list danas pisao o tome kako Županijski sud ne može pronaći Sandru Zeljko, drugoosumnjičenu u aferi Dnevnice, iako je godinama bila zaposlena u Vladi, Zeljko se javila i rekla kako joj je to prvi glas.

- Ovo je prvi glas da me netko pokušava pronaći. Do sada sam uvijek bila dostupna i otvorena za sve što su pravosudne institucije od mene tražile, tako sam i sada dostupna na adresi koju sam im dala - rekla je Zeljko za Novu TV

Bivšu tajnicu u uredu premijera, podsjetimo, s Tomislavom Sauchom sumnjiči se da je preko fiktivnih putnih naloga i varajući na dnevnicama proračun oštetila za oko milijun kuna.

Zeljko službeno prebivalište ima u Vukovaru, ali zapravo živi u Zagrebu bez prijavljenog boravišta. Zagrebačku adresu dala je kada je ispitivana na USKOK-u i na tu joj je adresu sud u više navrata slao obavijesti.

Komentara 10

TR
trakius
00:20 27.06.2017.

Plaću prima u Zagrebu a prijavljena je u Vukovaru? Pretpostavljam da onda ne plaća zagrebački prirez pa i na taj način vara državu,ali nema veze,takvih je više pa je to valjda prešutno dozvoljeno....

BE
BeroII
21:40 26.06.2017.

Vrlo lako da je i u pravu. Iz osobnog iskustva znam kako je to kada vam hrvatska pošta treba isporučiti pošiljku koja je plaćena kao preporučena i gdje je naplaćena isporuka na vrata i na ruke. Ne znam samo koliko mi se puta dogodilo da sljedeći dan nakon što mii je pošiljka trebala biti isporučena, u poštanskom sandučiću pronađem obavijest o "neuspjelom pokušaju uručenja iste te da "izvolim osobno doći na poštu i isti preuzeti. Prvih sam pet šest puta to i naprvio ali sam se i požalio na uslugu. Tada mi je rečeno da se mogu požaliti na službu čiji je to posao, međutim, kao da sam se žalio gradskoj kanalizaciji, bez svrhe i učinka. Na kraju sam od pošte zahtjevao da ubuduće ne preuzimaju pošiljke na moje ime te da pošiljatelje upute neka potraže neku drugu službu koja će to obaviti u skladu sa pravilima struke i sa naplaćenom uslugum. Ali, niti to nisu u stanju napraviti, i nadalje povremeno nalazim takove obavijesti u sandućičuu+, ali se na to više ne osvrćem. Napominjem kako je u stanu uvijek prisutan barem jedan član obitelji te da su sva zvona ispravna i nitko nije gluh. Osim hrvatske pošte.

PU
Pukovnik
10:23 27.06.2017.

Zena koja vara drzavu (prijavljena u Vukovaru - mjesto rada Zagreb) i koja je clan zlocinacke organizacije (dnevnice - Saucha) sa laznom SSS diplomom radi u Uredu predsjednika vlade?! Pa sta je ovo! Kakva je ovo drzava?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije