Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska priča

Potpuni stranac potezom šokirao samohranu majku: 'Meni i djeci spasio je Božić'

Foto: Screenshot
20.12.2017.
u 18:05

U subotu je ostala šokirana dok je u restoranu Dennys gdje radi kao konobarica dobila velikodušan poklon od jednog klijenta.

Samohrana majka četvoro djece zahvalila je strancu što je njoj i njezinoj djeci spasio Božić!

Naime, Trisha Murphy radi i do 60 sati tjedno na nekoliko različitih poslova kako bi prehranila svoju djecu.

U subotu je ostala šokirana dok je u restoranu Dennys gdje radi kao konobarica dobila velikodušan poklon od jednog klijenta.

Pogledajte galeriju: Veliki vodič kroz kupnju božićnih poklona trajne vrijednosti

1/44

Gost joj je ostavio 500 dolara napojnice i uljepšao blagdane njoj i njezinim mališanima.

Murphy je bila toliko oduševljena da je sve objavila na Facebooku.

Komentara 24

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:20 21.12.2017.

Imam dojam da je ovaj text namjenjen reklami đinđa-minđa nakita i to samo kao navlakuša jer su reklame usred mini-minijaturnog texta! Još bolesnije je što se ovakva priča sirotinje koristi u te svrhe! DNO-DNA!

5S
505.scrtom
11:39 21.12.2017.

Nije to nista, neki kod nas provedu do 60 sati tjedno sjedeci u kaficu..

CE
cenzura
08:25 21.12.2017.

Svugdje postoje ljudi koji žive teško i postoje oni koji žive bolje i pomažu ovim prvima. No zanimljivo je nešto drugo. "Objavila je na fejsu"!?!? Dakle "živi teško" i nema za Božić ali ima za "pametni" telefon!? Često kod nas viđamo srcedrapajuće priloge o onima koji teško žive no za zamijetiti je da je gotovo pred svakim kutija cigareta, mobitel (bolji nego moj) na stolu, puni sudoperi zmazanog posuđa i još puno "sitnica" koje nam govore da sve baš nije tako kako izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije