Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Rekli mu da ima još 6 mjeseci života, evo kako ih je iskoristio!

Chris i Ceri Price
Foto: Facebook
1/2
26.02.2014.
u 11:45

U travnju 2013. Chrisu Priceu otkrili su rak na jetrima i plućima i rekli da ima još šest mjeseci života. Chris nije želio gubiti vrijeme.

Kada su Chrisu Priceu (26) iz Walesa liječnici dali još šest mjeseci života, odlučio je to vrijeme iskoristiti za ispunjavanje snova svoje djevojke.

Chris i Ceri (29) poznavali su se još od tinejdžerske dobi, a zajedno su počeli živjeti u siječnju 2012. Tri mjeseca poslije Chrisu je dijagnosticiran prvi rak, rak jednjaka, pa su mu morali odstraniti dio želuca nakon što se rak proširio. Neko vrijeme je sve bilo u redu, no u travnju 2013. nalazi su otkrili i rak na jetrima i plućima. Rekli su mu da mu je ostalo još šest mjeseci te kako si život može produžiti kemoterapijom.

Nakon toga Chris nije želio gubiti vrijeme pa je zaprosio svoju djevojku Ceri. Ubrzo nakon vjenčanja odveo je Ceri i njezino četvero djece u pariški Disneyland u kojem su se, kako su ispričali lokalnim medijima koji su pratili njihovu priču, ludo proveli. – Planirali smo jednom otputovati Disneyland, no kada je Chris doznao za bolest, odmah smo rezervirali – rekla je Ceri kojoj je Price kupio dizajnerske cipele i torbu koje je oduvijek željela, a za rođendan ju je htio odvesti u Las Vegas.

Nekoliko tjedana poslije otišli su u New York na romantično putovanje. – Kada bih ga moja ljubav mogla spasiti, živio bi vječno – izjavila je 29-godišnja Ceri, prenosi The Huffington Post. – Toliko toga ugurali smo u tako malo zajedničkog vremena koje smo imali – rekla je Ceri. Price, koji je želio usrećiti svoju ženu, umro je prošlog mjeseca na Cerinim rukama. – Bolest ga je natjerala da živi u trenutku, a mene je naučio da radim to isto. Bio je toliko pozitivan i nikada nije govorio o umiranju, samo je želio mene i djecu vidjeti sretne – ispričala je.

>> Umirući otac napisao pismo kćeri (5), pogledajte što joj je savjetovao!

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 5

SE
sestrićna
11:53 26.02.2014.

bravoo !!!

EN
enigma898
12:48 26.02.2014.

prosječan hrvat leži na kauču i čeka da đava dođe po svoje, pošto nema novaca da bi mogao sebi ispunjavat želje prije smrti...

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:20 26.02.2014.

Novinari kao da se natječu tko će još više izdeprimirati ovu deprimiranu naciju. Čemu ovakvi tekstovi, kome oni pomažu? Uz sve loše što nevalja u ovoj zemlji sad još da čitamo o tuđoj nesreći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije