Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuobičajena praksa

Putnici zbunjeni: Pilot spavao sat i pol u prvoj klasi

United Airlines
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
11.09.2018.
u 10:07

Iz United Airlinesa rekli su da zrakoplovom upravlja tročlana ekipa te da piloti na transatlantskim letovima moraju uzeti pauzu za odmor

Putnici zrakoplova United Airlinesa ostali su iznenađeni kada su shvatili da je njihov pilot usred transatlantskog leta skinuo uniformu i otišao odspavati u prvu klasu.

Incident se dogodio tijekom sedmosatnog putovanja od Newarka u SAD-u prema Glasgowu u Škotskoj 22. kolovoza, piše Daily Record.

Iz United Airlinesa rekli su da zrakoplovom upravlja tročlana ekipa te da piloti na transatlantskim letovima moraju uzeti pauzu za odmor. Neki na društvenim mrežama osudili su objavu informacija jer nepotrebno plaši putnike:

Drijemajućeg pilota snimio je umirovljeni policijski inspektor koji sada radi kao sigurnosni savjetnik. Kaže da je pilot spavao sat i pol, nakon čega je spavati otišao kopilot.

- Kapetan je otišao na zahod i presvukao se u majicu prije nego što je otišao spavati u prvu klasu. Kada se probudio, opet je odjenuo uniformu i zatražio ulaz u kokpit - rekao je bivši inspektor.

- Policajce gnjave kada ih snime kako spavaju u patrolnom vozilu. Mislim da kapetan leta na kojem su stotine ljudi ne bi trebao biti u tako ranjivom položaju - dodao je.

Bivši inspektor kaže da, ako piloti već trebaju odspavati usred leta, to trebaju činiti negdje gdje ih putnici ne vide.

- Više puta sam letio u SAD, ali ovo nikad nisam vidio - rekao je.

Avijacijski stručnjak David Learmount rekao je da je ovakva praksa jako neuobičajena.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar raco
raco
10:59 11.09.2018.

"Incident se dogodio tijekom sedmosatnog putovanja od Newarka u SAD-u prema Glasgowu u Škotskoj 22. kolovoza", kakav incident? Šta pišete vi? Pa nije incident samo zato što ste vi to napisali ili prenjeli.

Avatar patkovic
patkovic
11:21 11.09.2018.

radio sa stjuardesom pa se umorio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije