Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Objavio zastrašujuću snimku onoga što piloti vide, a putnici ne

Pilot Qatar Airwaysa Sandeep Varma objavio je na svom profilu na Twitteru slijetanje zrakoplova u zračnu luku Queenstown na Novom Zelandu
04. veljače 2019. u 11:23 208536 prikaza
let iznad oblaka
Foto: Screenshot

Ako se bojite letenja, onda ovaj video ne biste trebali gledati. Jedan je pilot, naime, objavio što on vidi tijekom leta, a putnici ne vide.

NEVIĐENO Uživali su u vožnji brodom, a onda ih je iznenadilo čudovište iz dubina

Pilot Qatar Airwaysa Sandeep Varma objavio je na svom profilu na Twitteru slijetanje zrakoplova u zračnu luku Queenstown na Novom Zelandu.

VIDEO Evo kako to izgleda iz kokpita

Na snimci se vidi kako zrakoplov leti iznad oblaka okružen vrhovima planina. U jednom trenutku zrakoplov se počinje spuštati u oblake, a vrh jedne planine nalazi se odmah ispred njega. Nekoliko sekundi leti kroz potpunu maglu, a u drugom trenutku prošao je kroz oblake i letio prema pisti za slijetanje.

Iako zrakoplov leti točno određenim smjerom uz navigaciju, malo je onih koji se nisu zapitali hoće li čitav izaći iz oblaka. No to je nešto s čime se piloti susreću gotovo svakodnevno, a putnici ne znaju. I bolje je tako!

Isti pilot objavio je i zanimljivu snimku slijetanja – na najkraću moguću pistu:

Bombardier Global 7000 BEZ POREZA Igračka za bogataše: Za ovaj zrakoplov treba izdvojiti 470 milijuna kn! tajna soba Jezivo Radnik popravljao klimu u kući, a onda je pronašao vrata tajne sobe... poruka Hit na Facebooku Poruka susjedima nasmijala sve: Ni mi nismo ovo očekivali...
RTL Direkt
Zoran Šprajc u svom stilu komentirao Bandićev sprovod: 'Kao da je sam pisao scenarij, imao je smisla za zaj***nciju''
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?