Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCJENA

Pusić: Održavanje referenduma za EU moguće već krajem siječnja

'05.12.2011.Zagreb -  Trg zrtava fasizma, sredisnjca Hdz-a. Dan nakon izbora, Hdz je okupio predsjednisvo stranke. Vesna Pusic prosetala ispred Hdz-a.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
14.12.2011.
u 18:11

U siječnju bi se trebali nastaviti dogovori o hrvatskim veleposlanicima, čije je imenovanje bilo predmetom spora između ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića i predsjednika Ive Josipovića

Referendum za ulazak u EU mogao bi se održati potkraj siječnja jer razgovori teku u tom smjeru, kazala je buduća ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

U siječnju bi se trebali nastaviti dogovori o hrvatskim veleposlanicima, čije je imenovanje bilo predmetom spora između ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića i predsjednika Ive Josipovića, doznaje se nakon sastanka Vesne Pusić sa zamjenikom pomoćnika državne tajnice SAD-a Philipom Reekerom.

Komentara 117

Avatar deziderij
deziderij
18:42 14.12.2011.

Pusićka i svi drugi pretedenti na fotelje trule EU su već sve dogovorili. Dogovor je gdje će tko sjediti, koje poslove obavaljati, koliku plaću primati i koje sve beneficije imati. Jedino je preostalo nagovoriti stoku sitnog zuba da na referendumu zaokruže DA ulasku u trulu EU i nitko sretniji od njih. Bit će sretni ko Nova godina a stoka sitnog zuba će to i dalje ostati. Već su počeli s EPP-om o ljepoti u EU, o lagodnom životu i prosperitetu i o tome kako nas tamo čekaju med i mlijeko. A narod ko narod, uvijek nasjedne na slatkorječivu šprehu i uvijek na..be pa će tako i sada - ako zaokruži DA.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:51 14.12.2011.

prvo je trebao biti referendum , pa potom potpis na ugovor o pristupanju . promenom saborske deklaracije to je promjenjeno i nova deklaracija kaže da će referendum biti u roku od 30 dana od potpisa na ugovor. o čemu ova baba danima trkelja ako nije donešena nova deklaracija a znamo da nije jer nije konstituiran sabor. da su sigurni u uspjeh već bi zaboravili da je referendum i bio ovako neka drhte i dalje... NE u EU!

ST
sttipe
21:58 14.12.2011.

artikuliraj bernardice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije