Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
običan, sivi...

Pronalazaču nestalog goluba nudi 10.000 eura!

golub
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
24.12.2014.
u 11:40

Ptica je ukradena u noći sa subote na nedjelju, a kradljivac je točno znao koju iz kaveza prepunog naoko identičnih sivih golubova treba uzeti

Policija u njemačkom gradu Düsseldorfu objavila je vijest o krađi goluba čiji vlasnik kao nagradu za povrat nestalog ljubimca nudi 10.000 eura. Naime, riječ je o golubu s oznakom na prstenu ''AS 969'' čija je vrijednost procijenjena na 150.000 eura, javlja The Local.

Ptica je ukradena u noći sa subote na nedjelju, a kradljivac je točno znao prepoznati koju iz kaveza prepunog naoko identičnih sivih golubova treba uzeti. Ožalošćeni uzgajivač kazao je da je njegov ljubimac osvojio nekoliko nagrada te da su mu preci podrijetlom iz Južne Afrike.

>>Zabavljaju se hodom po žici i letom poput ptica

>>Iznenadio se zbog onoga što se dogodilo na 19. sekundi videa

Komentara 2

Avatar zagondzija
zagondzija
12:02 24.12.2014.

Koji naslov,PRONALAZAC,dali uopste znate sta znaci rijec pronalazac?

DH
dalibor.hren
18:22 26.12.2014.

Možda je kradljivac (pronalazač) bio gladan i pripremio paprikaš od 150.000,00€!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije