Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Profesorica iz BiH: Golišava fotografija je ukradena, pokušavaju mi uništiti život

profesorica
Foto: Getty Images
10.04.2019.
u 16:48

- Fotografija je ukradena iz privatne prepiske s mojim mužem! Nikad je nigdje nisam objavila, nego je ukradena. U posljednjih deset godina, koliko ga imam, profil na Facebooku hakiran mi je više od 50 puta - rekla je Berina Fatić

Berina Fatić, profesorica bosanskog jezika i književnosti u školi u Varešu u BiH, progovorila je nakon što je u medijima objavljena njezina golišava fotografija.

- Fotografija je ukradena iz privatne prepiske s mojim mužem! Nikad je nigdje nisam objavila, nego je ukradena. U posljednjih deset godina, koliko ga imam, profil na Facebooku hakiran mi je više od 50 puta - rekla je Fatić za Avaz. Kaže da joj odavno zlonamjernici pokušavaju uništiti život, karijeru i brak.

Fatić, majka sedmogodišnjeg dječaka, kaže da je protiv nje pokrenuta negativna kampanja koja ne traje samo ovih sedam mjeseci otkako se pojavila ta fotografija, nego posljednje tri godine. Kaže da je kampanja protiv nje i njezinog supruga počela otkako je "počela govoriti neke stvari javno". Kaže da nikad osobno u javnost nije dala fotografiju na kojoj je gola i u razredu.

- Nastavu vodim zakopčana do grla. I svaka slika iz škole je u cilju promocije škole u kojoj radim. To što sam na ulici obučena kako sam obučena moja je stvar i moj život - poručila je Fatić, koja za sebe kaže da je žrtva cyber kriminala.

Fatić kaže da u 20 godina rada u školi na njezin rad ni od učenika ni od njihovih roditelja nikad nije primljena nijedna pritužba. Ravnatelj škole Mirnes Hrvat slaže se i kaže da je Fatić izuzetno vrijedan i uzoran radnik te žrtva cyber nasilja. Dodaje kako nije točno da se Fatić gola slika u razredu.

VIDEO Potez profesorice podijelio javnost: Je li to smjela učiniti?

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dzambo
dzambo
17:30 10.04.2019.

Prvo i osnovno nikada a mozda ni tada nepostavljaj privatne slike na bilo kojoj stranici na Netu....i ''mirna bosna''...kak ono kazu....

UH
UhljebovRodjo
20:50 10.04.2019.

Možete objaviti tu sliku? Nije za mene nego za mog rođu jednog.

OB
ObrenM
17:24 10.04.2019.

Tko joj vjeruje?!Jadan njezin sin.Nebi mi bilo cudno da suprug pokrene brakorazvodnu parnicu,jer to sigurno nije njegov uradak.Ona nije citava, kada tvrdi da one slike iz skole propagiraju tu skolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije