Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska slava

Priču i video učenika-pilota Croatia Airlinesa, koji je ostao sam u kokpitu na letu London-Zagreb, objavio i britanski The Sun

Slaven P
Foto: Screenhot
1/5
23.11.2016.
u 11:33

Učenik-pilot Croatia Airlinesa, koji je ostao sam u pilotskoj kabini na letu iz Londona u Zagreb, stekao je svjetsku slavu.

Učenik-pilot Croatia Airlinesa, koji je ostao sam u pilotskoj kabini na letu iz Londona za Zagreb, stekao je svjetsku slavu.

Priču o njemu objavio je i britanski tabloid The Sun uz naslov: Šokantni selfie video pokazuje kako se učenik-pilot šali nakon što je ostao sam u kokpitu na letu s Heathrowa u Zagreb. U članku, uz koji je objavljena i snimka pilota-učenika samog u kabini, navodi se da je ostao sam nakon što je kapetan izišao razgovarati sa stjuardesama. Autor članka prepričava čitateljima da se na snimci koja traje 30 sekundi vidi prazno pilotsko mjesto, zatvorena vrata pilotske kabine i kako se pilot-učenik šali uz riječi: "Ajmo, gdje je ta kava?"

The Sun piše i da šefovi Croatia Airlinesa istražuju cijeli slučaj nakon što je učenik-pilot Slaven. P. objavio video na društvenim mrežama. U članku se navodi da su on i kapetan Josip Grgec suspendirani s letenja zbog kršenja sigurnosnih pravila koja kažu da u pilotskoj kabini uvijek moraju biti dvije osobe. Britanski novinari navode da su im u Croatia Airlinesu kazali da istraga slučaja još uvijek traje. A članak završavaju informacijom da je Slaven. P na kraju sigurno sletio.

>>Pogledajte snimku zbog koje je pokrenuta istraga u Croatia Airlinesu: Učenik-pilot ostao sam u kabini na letu London – Zagreb i naručio kavu!

>>Učenik-pilot trebao je prijaviti kapetana koji ga je ostavio u kabini

Komentara 5

SA
sargu123
11:54 23.11.2016.

Taj narcisoid više ne bi trebao u pilotsku kabinu ući. NIKAD !

Avatar toxic alien
toxic alien
11:55 23.11.2016.

Ocekuje se drasticno povecanje putnika na Croatia Airlines, a posebno na ovoj ruti London-Zagreb.

ST
Stefan1954
12:24 23.11.2016.

Taj je svoje odletijo zauvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije