Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudska crta

Premijerka će iz svog džepa plaćati Goranove razgovore s majkom

brdar
05.10.2010.
u 18:24

Nabavit ću mu kompjutor, a pretplatu za internet plaćati iz vlastitog džepa – obećala je Kosor.

Prilog u emisiji “Misija” o danas 29-godišnjem Umažaninu Goranu Brdaru koji želi tek računalo i internet kako bi skypeom razgovarao s majkom dirnuo je i premijerku Kosor.

– Nabavit ću mu kompjutor, a pretplatu za internet plaćati iz vlastitog džepa – obećala je premijerka. Goran je, naime, kao osmogodišnjak prelazio cestu, udario ga je automobil, zakvačio školsku torbu i vukao ga za sobom. Tjednima se borio za život, a nakon što se probudio iz kome, majka nije bila uz njega. Ostavila je obitelj i u Beogradu zasnovala novu. Nakon očeve smrti živi sam, sa 350 kuna pomoći. Tek početkom 2007. tri puta se čuo s majkom. Ekipa “Misije” omogućila mu je željeni susret.

– Ne osuđujem je. Nakon svega što sam prošao, mogu reći da sam veliki borac. Pobijedio sam smrt, bolest pa ću se i zbližiti s majkom – rekao je Goran, a upravo njegov stav i mudrost dojmili su se premijerke.

– Sve to želim mu osobno predati, a raspitat ću se i zamoliti neke ljude da mu pomognu naći posao – rekla je premijerka.

Ključne riječi

Komentara 54

DU
Deleted user
04:43 06.10.2010.

a da je i moj dzep kao njen i ja bih.

OB
-obrisani-
20:46 05.10.2010.

Jadranka možda ima umrljane ruke od suradnje sa Sanaderom ali ima i muda kao ni jedan premijer do sada... -------------- Eto...sad da vidimo kako će Josipović reagirati. On je Djevica, oni su onako štedljivi i čuvaju novac . : )

OB
-obrisani-
19:33 05.10.2010.

Jaco pozuri sa nabavkom....dok jos mozes....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije