Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
summit u Kazahstanu

Je li ovo predsjednik Tadžikistana održao bukvicu Putinu? 'Što smo mi? Aboridžini ili tako nešto?'

Vladimir Putin i Emomali Rahmon
Foto: NEWSCOM/PIXSELL
1/3
15.10.2022.
u 08:36

Govoreći o Rusiji, rekao je: "Uostalom, naši radni migranti dolaze kod vas raditi. Oni ne dolaze samo zaraditi novac. Oni rade"

Predsjednik Tadžikistana Emomali Rahmon poručio je na summitu u Astani, glavnom gradu Kazahstana, kako su uvijek poštovali interese Rusije, ali i da oni žele poštovanje. Na summitu je, naime, bio i ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Uvijek smo poštovali interese našeg glavnog strateškog partnera", kazao je govoreći o Rusiji pa dodao: "Ali i mi želimo poštovanje!".

"Što smo mi? Aboridžini ili tako nešto? Mislim, hajde!", dodao je Rahmon.

"Ne tražimo previše ulaganja. Mislim, naravno, trebalo bi se ulagati. Milijarde i milijarde i milijarde. Ali ta se ulaganja mogu vratiti u vrlo kratkom roku", navodi. 

Također, ponovno govoreći o Rusiji, dodaje: "Uostalom, naši radni migranti dolaze kod vas raditi. Oni ne dolaze samo zaraditi novac. Oni rade".

Ruski predsjednik Vladimir Putin, sudeći prema isječku objavljenom sa sastanka, nije gledao u Rahmona u vrijeme ovog dijela njegova izlaganja. Naime, Putin je pregledavao papire ispred sebe i nešto zapisivao. 

VIDEO Glavni britanski obavještajac: Rusi su iscrpljeni, nedostaje im oružja za rat, građani su počeli shvaćati što se događa!

 

Komentara 28

HI
HiroGlifi
10:09 15.10.2022.

Rusofili nam čitavo vrijeme govore kako svjetski poredak više nikad neće biti isti. Bome su u pravu. Rurka sfera utjecaja se raspada kao kula od karata.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:03 15.10.2022.

Ovakav govor bi mogli mi prepisati i ponoviti Njemcima. Ista stvar. Mjesaju se u nase poslove, mi smo im materijal za trgovinu, podpomazu tlacenje i raseljavanje Hrvata iz Bosne, pametuju svojim najnovijim ideoloskim kapriolama i nasilno ih nam namecu gdje ni sami nisu kod sebe dosljedni. Moramo stvarno u buducnosti jako jako pripaziti sa Njemcima, oni nam nikada nisu bili prijateljski narod vec smo im mi neka vrsta trecerazredne kolonije.

MI
Mikis
14:17 15.10.2022.

vređaona Aboriđina bez presedana, sramota da je itasla iz usta i rusa, a kamoli tađikistanca. Aboriđini su za nj institucija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije