Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jandroković odgovorio Milanoviću:

'Predsjednik s karakterom je takav da mu se rugaju čak i u Prnjavoru'

Gordan Jandroković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
16.12.2019.
u 14:03

Čovjek očito nešto mulja, jer najlakše bi bilo reći radim s tim, tim i tim, ovako kad ne kažeš s time si radio, postavlja se pitanje jesi li možda dužan nekome, kazao je Jandroković

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković primio je u Hrvatskom saboru Betlehemsko svjetlo mira od izaslanstva Saveza izviđača Hrvatske te iskoristio prigodu da još jednom ponovi kako vjeruje u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima. Predsjednica je ostvarila izvanredne rezultate na međunarodnom predstavljanju Hrvatske, razgovarala s hrvatskom dijasporom te ostvarila mnoge kontakte koji bi mogli ostvariti takvu vrstu suradnje, odgovorio je Jandroković na pitanje kako komentira predsjedničinu izjavu da ima dogovore s državama da mladi Hrvati rade preko interneta i zarađuju 8.000 eura.

- Očito je da se danas dosta izmijenio način rada, pogotovo mlađih generacija, oni rade od kuće često i zarađuju vrlo dobro. Kompjuterski stručnjaci, nije im takva teza strana i ja znam da je sve više onih koji rade od kuće i zarađuju bolje od onih koji odlaze na radna mjesta – pojasnio je Jandroković tvrdnje Kolinde Grabar-Kitarović.

Za predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića pak kaže da je nervozan i konfuzan, jer je danas trebao govoriti o okruglom stolu stranke Snaga, a rekao je da zahvaljuje Glasu.

Video: Govor Kolinde Grabar-Kitarović u Osijeku

- On ni danas nije rekao s kim je radio. Čovjek očito nešto mulja, jer najlakše bi bilo reći radim s tim, tim i tim, ovako kad ne kažeš s time si radio, postavlja se pitanje jesi li možda dužan nekome. Smatram da Zoran Milanović nešto mulja i zato ga prozivam. Birači moraju znati za svakog kandidata postoji li neka poveznica koja bi ga mogla dovesti u poziciju da je nekome nešto dužan. Ako postoje poslovne tajne, onda ne možete biti predsjednici Republike. Kad odlučiš biti predsjednik, moraš biti transparentan. On predbacuje HDZ-u da nije transparentan i koristi ružne izraze, a sad može biti potpuno transparentan. Ja više s njime polemizirati neću, ja sam ovo pitanje otvorio zbog hrvatskih građana, koji moraju znati što hrvatski predsjednik radi. Budući da to nije rekao, ostaje osjećaj muljanja. On je svojim izjavama izazvao čak i sažaljenje gradonačelnika Prnjavora. Predsjednik s karakterom je takav da mu se rugaju čak i u Prnjavoru - kazao je Jandroković dodavši kako nema namjeru polemizirati s Milanovićem, ali mora se braniti od njegovih uvreda.

- On na najružniji način govori o političkoj konkurenciji. Zato sam rekao da je bijesan, on ne želi argumentima polemizirati, ako nema argumenata, ide uvredom - dodaje Jandroković.

Nije želio komentirati izjave ministra državne imovine Marka Banožića.

- Svi u HDZ-u u ovom trenutku su posvećeni tome da na izborima pobijedi naša kandidatkinja. Angažirala se cijela stranka, svi istaknuti članovi u tome sudjeluju. Uvjeren sam da će sve biti dobro za nju i da će Kolinda Grabar Kitarović opet biti predsjednica. Iza nje stoje svi dobronamjerni članovi HDZ-a – odgovara Jandroković. Ako i bude nedobronamjernih kad je u pitanju aktualna predsjednica, s njima će razgovarati nakon izbora, naglašava, te poručuje kako je HDZ snažna, najjača politička stranka u Hrvatskoj.
Govoreći o troškovima kampanje, glavni tajnik i predsjednik Sabora naglašava da u HDZ-u pedantno prate troškove.

Video: Sučeljavanje Ivan Anušić, Mate Mijić i Dražen Dizdar

- Naći ćemo balans između donacija i onoga što će dati HDZ. Mi smo u dobrom financijskom stanju, to je općepoznato i najbolje ćemo iskoristiti sva financijska sredstva, a bude li trebalo, ići i do maksimuma – zaključuje.

Komentara 19

VA
Vagabundo
14:46 16.12.2019.

SDP osuđen na njega sada, nisu imali drugog kandidata,a jasno im je da je Milanović politička olupina. Većina SDP-ovaca ga ne volijer znaju da ih je uništio, sada potiho psuju.

LU
Lui
14:47 16.12.2019.

Milanović je u međuvremenu bio "konzultant " na sumnjivim poslovima u Albaniji

BU
burza
15:07 16.12.2019.

Prvo Spickovina a sad Prmjavor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije