Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan OSRH

Milanović tijekom obilježavanja Dana OSRH obišao izloženu opremu i naoružanje HV-a

Zagreb: Zoran Milanović na obilježavanju Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 32. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/13
28.05.2023.
u 18:43

Pratio je i pokazne vježbe Hrvatske vojske i Ministarstva unutarnjih poslova kao i letački program akrobatske skupine HRZ-a “Krila Oluje”.

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas obilježavanju Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 32. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske koje je održano na RSC Jarun.

GALERIJA Pogledajte čime raspolaže hrvatska vojska

Zagreb: Zoran Milanović na obilježavanju Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 32. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske
1/44

Predsjednik Milanović je razgledao naoružanje i opremu Hrvatske vojske i Ministarstva unutarnjih poslova izložene na Jarunu, kao i prigodni postav Ministarstva hrvatskih branitelja. Pratio je i pokazne vježbe Hrvatske vojske i Ministarstva unutarnjih poslova kao i letački program akrobatske skupine HRZ-a “Krila Oluje”.

Ranije danas, savjetnik Predsjednika za obranu Ivica Olujić kao izaslanik Predsjednika Republike položio je vijence i zapalio svijeće na Gradskom groblju Mirogoj u spomen na sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje.

>>VIDEO Banožić o naoružanju: 'Milanović je kao premijer imao priliku za vojsku učini sve, ali nije učinio ništa'

Komentara 7

KL
Klavocin
21:32 28.05.2023.

Jel pao

Avatar Idler 3
Idler 3
19:13 28.05.2023.

A jel rekel kak se kečap more al i ne mora det na sendvič dok veslate po Jarunu, največ mu je žmehke bilo dok ga je klop čapil za podlakticu dok je bile sunčano....

Avatar Cornelius
Cornelius
21:38 28.05.2023.

Opa, sad naoružanje HVa obilaze i drugovi sa trofaznom geneologijom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije